in ,

Rickards: ‘Over 8 maanden begint nieuwe financiële crisis’

Het is ongeveer tien jaar geleden dat we aan het begin stonden van de laatste financiële . Volgens Jim Rickards laat een nieuwe crisis niet lang op zich wachten.

Hij waarschuwt al geruime tijd voor een nieuwe financiële crisis, één die enorm in omvang zal zijn. Ten opzichte van tien jaar geleden zijn de financiële markten nog meer met elkaar verweven en de globalisering is verder toegenomen.

Rickards heeft veel over crises geschreven in zijn boeken ‘The Death of Money: The Coming Collapse of the International Monetary System’, Currency Wars: The making of the Next Global Crisis en recent in ‘The New Case for Gold’.

is de oorzaak nieuwe financiële crisis

Het is volgens Rickards onvermijdelijk dat een nieuwe crisis in de komende zes tot acht maanden ons zal raken en dit zal volgens hem worden veroorzaakt door een oorlog tussen de en Noord-Korea.

In deze aflevering van de Big Money Questions-show vertelt Jim aan Rachel Rickard Straus waarom hij precies denkt dat er hierdoor een financiële crisis zal ontstaan en wat mensen nu kunnen doen om zichzelf te beschermen.

Update

Lees ook eens verder bij de Bron: Biflatie.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Besteedbaar inkomen huishoudens sinds 2001 niet meer gestegen!

Handelsverdrag EU-Canada (CETA) is van kracht