in

RIP: Schengen verdrag 1985-2015

Het is waarschijnlijk niet ontgaan, een humanitaire ramp voltrekt en tienduizenden uit Syrië en omstreken komen nu in onze regionen aan voor verblijf, onderdak en liefst wat geluk. De lidstaten van de EU zijn door de EU verboden om asielzoekers te weigeren of weren, en dienen alle asielzoekers woonruimte, voedsel, uitkeringen en uiteraard een Miele wasautomaat te geven. Het feit dat we door eerder politiek falen ons eigen hoofd al niet meer bovenwater kunnen houden is daarbij uiteraard onbelangrijk.

Hier komen dus de tienduizenden, zo niet honderdduizenden asielzoekers. Het noodzaakt landen als Hongarije en Turkije tot vreemde acties, maar nu ook Frankrijk, Engeland,Duitsland en Nederland. De Oostenrijkse grens naar Duitsland ging onlangs dicht, Tsjechië idem en ook Nederland ging weer aan de slag met grensbewaking, en daarmee is nu uiteraard officieel een einde gekomen aan het Schengen verdrag. Schengen 1985-2015, RIP. Een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van de EU.

Maar heeft u zich al eens afgevraagd waarom die asielzoekers eigenlijk precies nu komen? En waarom is het dat de EU zo compleet onhandig en contraproductief reageert? Een ongetwijfeld politiek incorrecte blik op de motieven van de EU en de daaraan onderhevige politici volgt na de breek.

syrieEU Keizer Juncker noemt de vluchtelingenstroom een ‘uitzonderlijke noodsituatie‘ waar nu snel harde, verplichtende en bindende afspraken over gemaakt moeten worden. Klinkt wellicht goed, maar Juncker en sujetten als Timmermans en Verhofstadt spelen hier een heel ander spel dan u denkt: namelijk het spel van machtsoverdracht.

De EU wil namelijk de baas zijn over migratie en immigratie in alle delen van Europa en daarbuiten, acteren boven de verkozen regeringen dus en vooral boven alle vormen van inspraak en afleggen van verantwoording. De bekende EU-aanpak: alles centraal aansturen, en zoals u zult zien, het wordt weer gerealiseerd met de bekende modus operandi. De aanpak van de EU is dus niet traag en onhandig, maar de aanpak verloopt precies zoals gepland en gewenst voor maximaal resultaat … voor de EU dan wel.

Stap 1: Ontdooien.

De EU en de VS zijn uit op respectievelijk snel meer macht en het beschermen en uitbreiden van hun macht. In een welvarend land doen burgers niet vrijwillig afstand van hun rechten aan duidelijk antidemocratische sujetten als Juncker, Timmermans enVerhofstadt die openlijk uit zijn op een federale dictatuur. De EU en de VS bezigen daarom de bekende en bewezen change management tactieken. Om de wereld in eigen voordeel te veranderen moet eerst de bestaande status quo (balans) onmogelijk worden gemaakt. Dit wordt het ontdooien van de bestaande situatie genoemd, en dat gaat gepaard met doden en gecreëerde armoede. Heel veel armoede. Heel, heel veel Armoede.

Voor de VS, volgzaam en horig gevolgd door de EU, betekent dit het oprichten, trainen, sturen en financieren van terreurorganisaties. U herkent recentelijk Al Qaida en ISIS. De VS komt vervolgens aldaar hun ‘' verkopen door de boel stevig te laten ontploffen, klein te schieten, destabiliseren. Zie aanpak-afbeelding boven, klik op het plaatje voor een schrijven hierover. U herkent niet alleen Syrië, maar ook Libië, Oekraïne, etc, etc. De lijst is lang, zeer lang en immer groeiend. Als de economic hitmen hun zin niet krijgen, dan begint de destabilisatie door revolutieprofessionals en beginnen de huurlingen(Academi/Xe/Blackwater, weer acterend op VS bankiersbudget) met schieten. Zie hier hetbuitenlandbeleid van de federale overheden van de VS en de EU, volledig gedomineerd door bankiers en grootbedrijven als ze zijn.

Het voordeel voor het VS/EU imperium bij ontwrichtingen in de bekende landen is dat ze hun invloed er daardoor beter kunnen laten gelden, maar ook dat er vluchtelingen op gang komen. Vluchtingenstromen die overigens bewust op gang gebracht zijn door Amerikaanse invloeden, met Amerikaans semi-overheidsgeld, training- en regelkunst. De vluchtelingenstromen hebben namelijk een functie en een doel, ze zijn namelijk randvoorwaardelijk voor stap 2.

Stap 2: Veranderen.

Doordat honderdduizenden en potentieel zelfs miljoenen burgers in Syrië, Libië, Oekraïne, etc, naar Europese lidstaten komen, zet niet alleen in Syrië en dergelijke een ontdooien in maar daardoor ontstaat ook een situatie van ontdooien in de EU! En dit soort ontregeling is helaas weer klinkende winst voor federalisten! Beschermende maatregelen, lidstaten die zeggenschap over hun grondgebied willen houden en zeggenschap over asielbeleid willen voeren, lidstaten die zich zorgen maken over daardoor groeiende beïnvloeding door buitenlandse religies… Die lidstaten en die politici moeten onder de voet gelopen worden, alle beperkingen moeten worden opgebroken ter voordele van het grijpen van macht. (U herkent dit ook met bijvoorbeeld het TTIP ‘handels'-verdrag.) En zo gezegd, zo gedaan.

De dictatoriale federalisten als de Junckers, de Timmermannen en de Verhofstadten van de Europese Unie, die drijven hun wens door en verplichten lidstaten nu asielzoekers, met het asielzoekersquotum. En weer een taboe doorbroken, weer macht gegrepen. Ze lossen als mede-veroorzakers het probleem niet op, ze maken het erger! En er wordt weer netjes geëist dat macht wordt overgedragen, nu noodzakelijk gemaakt door de zelf veroorzaakte en opgedrongen stroom van vluchtelingen. Triest, maar realiteit.

Hiermee wordt uiteraard een belangrijk precedent gezet, namelijk dat landen geen veto meer hebben over hun bevolking. Dit volgt uiteraard op de door de EU verplichte uitkeringen voor mensen uit Polen die bewust fraude komen plegen, u herkent het knappe werk van VVDer Frans Weekers, die onschuldig speelde door er zogezegd niets vanaf te weten (weer een zoveelste VVD-leugenaar!) terwijl hij onder expliciete druk van de EU gewoon door moest met de toelages. Je herkent het aan studenten die door de EU voorbereid moeten worden op migratie. Je herkent het aan het betoog van Timmermans voor meer legale migratie. Je herkent het aan… nou ja, waaraan niet. Zie dat de nu zo gewenste verandering rondom de asielzoekers precies past in het plan van de EU. Dat is geen toeval, realiseer dat dit is gepland.

Stap 3: Bevriezen.

Vergis je niet: Dit gaat niet over een eindeloze stroom vluchtelingen die de EU zelf op gang heeft geholpen, dit gaat over het vestigen en borgen van oneigenlijke macht. Het spel van Verhofstadt (VVD66) is pijnlijk duidelijk. En hij doet dat steeds weer. En Verhofstadt dicteert beleid bij zowel VVD als D66. De oplossingen die de EU aanreikt zeggen niets over het probleem, maar alles over de o zo gewenste oplossing: immer meer zeggenschap.

De EU was bewust deelnemer bij het creëren van het probleem in de landen waar de vluchtelingen nu vandaan komen. De EU wachtte bewust vrij lang totdat het probleem voor iedereen tastbaar was geworden. Zoals nu dus, met 20.000 asielzoekers die afgelopen weekend aankwamen in München, de vele doden in het , het Schengen verdrag dat nu naar 30 jaar wordt geannuleerd. En compleet volgens de Problem Reaction Solution aanpak gaat de EU nu een verplicht asielzoekersquotum opdringen aan iedere lidstaat, de volgende stap naar de o zo begeerde EU Superstaat. We geven hiermee weereen deel van ons zeggenschap definitief weg.

In de bevries-fase worden de tijdelijke afspraken definitief gemaakt, de tijdelijk overgedragen macht (zoals geen laatste zeggenschap meer over asielzoekers en ) definitief verankerd in verdragen. De schepen worden verbrand, de weg terug onmogelijk gemaakt. Centimeter voor centimeter, crisis voor crisis, verdrag voor verdrag, immer door naar de EU Superstaat.

Geen trage, late, ontoereikende reacties, maar bewust geplande acties!

Wil je macht grijpen – en de enige en alles uitsluitende wens die federalisten als Juncker, Timmermans en Verhofstadt hebben is macht grijpen, daarvoor betalen wij ze immers zelf! – dan moet je natuurlijk niet het probleem oplossen door daadwerkelijk vrede te (laten) realiseren in Syrië, Libië, Oekraïne, etc. Rust, voorspoed en vrede is immers contraproductief voor de EU en de VS. Je moet dan dus porren, stoken, destabiliseren, verkwisten en escaleren. En dat is precies wat we zien, steeds maar weer. En elke weerstand is een reden om harder de reeds verkregen macht te laten gelden.

De vluchtelingenproblematiek is dan ook niet een ‘uitzonderlijke noodsituatie' zoals Juncker en de grote media (ongekende propaganda/beïnvloeding aldaar!) en graag verkopen, maar vervelend genoeg voor bijna alle betrokkenen een grondig geplande stap in een geopolitiek staatsgreepproces uitgevoerd door psychopaten met grootheidswaanzin. Onder leiding van grote partijen uit de VS- uitgevoerd, en volledig met overtuiging gesteund en mogelijk gemaakt door de EU en door het VVD/PvdA kabinet in Nederland.

De EU is geen onderdeel van de oplossing, de EU is onderdeel van het probleem

Elk (al dan niet zelfgecreëerde) probleem wordt uitgebuit om macht te grijpen, waarvan hier weer prachtig akte. Macht grijpen over de rug van vluchtelingenstromen die ze zelf op gang brachten. Het vluchtelingenprobleem betreft helaas weer de EU in optima forma. Het betreft niet een falen maar een bewust tot stand gebracht proces. Doelbewust georganiseerde chaos.

Hoe confronterend dan ook, ook u bent de dupe van dit gedrag. Maar wat doen we? We laten het gewoon gebeuren. We starten facebook acties om vluchtelingen in huis te nemen en we nodigen asielzoekers uit voor het avondeten – als dat eten uiteraard maar wel aan alle eisen voldoet.

We stemmen steeds weer vrijwillig voor de grootste psychopaten, en zijn dan zogezegd verrast over het resultaat van de acties die ze (namens u) ondernemen. Dat maakt ons niet alleen de dupe, maar ook nog eens medeverantwoordelijk voor al het menselijk leed dat dit soort politiek teweegbrengt.

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

BOOM! George Soros W2EU Group is giving handbooks to fake refugee invaders

Vader verdronken Syrische jongetje was zelf de mensensmokkelaar