in , ,

Roken straks ook verboden in eigen tuin of balkon? Wat heeft CAN met IS en Alqaida?

Roken in je eigen tuin of op het balkon moeten verboden worden als buren er last van kunnen hebben.

Dat zegt Clean Air maandag in het NOS Radio 1 Journaal. “Dit moeten we niet meer willen”, zo zegt voorzitter Tom Voeten in het programma.

 

Wat heeft antiroken club CAN met IS en Alqaida?

Door de vernietigende oorlog die de EU tegen haar inwoners voert en Europeanen zich dagelijks weten geconfronteerd met het droppen van ‘vluchtelingen’- clusterbommen op de eigen burgers, zou men zomaar kunnen vergeten dat er ook nog een andere oorlog in Europa woedt. Een al wat oudere oorlog die -wat betreft Nederland- door Anti-tabaksclub Clean Air Nederland (CAN) wordt uitgevochten tegen de laatste sporen van de ‘individuele vrijheid’. Individuele vrijheid die in Nederland nog eens zo gewoon was.

Het is vooraleerst goed te begrijpen dat CAN niet anders dan een religieus sektarische beweging betreft. Een religieuze sekte met een rotsvast en onverzettelijk geloof in het eigen gelijk: Het paradijs begint bij een rokersvrije wereld’. Al het overige is van triviaal belang.

Precies zoals het bij de jihaddisten van ISIS en Alqaida goed gebruik is, betreft ook anti-tabaksclub CAN niet anders dan een sektarische beweging: Daar waar zij verschijnt is het de persoonlijke vrijheid die als eerste verdwijnt. En iedere ongelovige, christen of roker, zal niet anders dan een helse dood sterven indien men zich niet bekeerd tot de sektarische religie. Bovendien kent CAN precies zoals de religieus extremisten van ISIS en Alqaida, vertakkingen die zich tot ver in de bovenwereld uitstrekken. Vertakkingen naar de politiek, de rechtelijke macht, het openbaar bestuur, advocatuur, politie, tot aan de allerhoogste top van de Europese Unie. En voor het elimineren van vrijheid, van individuele vrijheid, is de EU natuurlijk bij uitstek de plek waar je moet zijn. Dat behoeft geen verdere uitleg.

En ook weer exact zoals we zien bij de jihaddisten van ISIS en Alqaida, maakt het ook voor CAN niet uit of men je persoonlijk kent of niet. Of je een buur bent of juist aan de andere kant van het land woont. Nee, het is feitelijk zelfs geheel niet van belang of je nu in Nederland, Canada of op een sigaret op steekt: CAN heeft gewoonweg dodelijke last van je en daarom moet je verdwijnen. Je bent een verschijningsvorm in tegenspraak tot deze sektarische religie, al zeker indien je dan ook nog eens het gore lef hebt om als roker 122 jaar oud te worden. En als dan bovendien blijkt dat rokers juist goedkoper voor de Zorg(kosten) zijn dan niet- rokers, en dat de relatie tussen roken en longkanker -door voortschrijdend wetenschappelijk inzicht- eerder op een fabel dan op realiteit gebaseerd is, nou, dan wil je als religieus gefrustreerd extremist de oorlogshandelingen in je blinde woede best nog wel een tandje extra opvoeren.

En dat gebeurt dus ook. Want anti-tabaksclub Clean Air Nederland stapt nu naar de rechter om een rookverbod af te dwingen in tuinen en op balkons wanneer buren er last van hebben. Clean Air Nederland moet nog bepalen met welke casus zij de meeste kans maakt op de gewenste gerechtelijke uitspraak. “Ik denk meteen aan een bejaarde vrouw die ziek wordt in haar eigen flat, omdat haar onderbuurman continu sigaren zit te roken op zijn balkon,” zegt voorzitter Tom Voeten in de krant. “Of flatbewoners die roken op een balkon naast de slaapkamer van de baby van de buren. Dat vind ik bijna misdadig.”

Krokodillentranen, krokodillentranen. Want wat indien die bejaarde vrouw nu eens 122 jaar oud is en zich scheel rookt op haar balkonnetje? Gaat Tom haar dan zeggen te stoppen omdat overbuur een CAN sektelid betreft dat vroeg en gruwelijk zal sterven door al haar gerook? En gaat hij een rokende islamitische vluchteling op zijn balkonnetje gelasten het sigaretje te doven, of kiest hij toch maar liever voor het gegarandeerd behoud van zijn hoofd en daardoor een langer leven? Nee, het gaat Tom slechts om 1 ding: De wereld moet rokersvrij. En zelfs indien De Here persoonlijk op aarde zou nederdalen en aan Tom zou verschijnen met de woorden;“Voorwaar ik zeg u, niemand zal nog vroeger sterven door het roken”, dan nog, dan nog zal Tom de Allerhoogste niet geloven en blijven volharden in zijn verbeten strijd tegen de individuele vrijheid.

Maar de sektarische waanzin stopt hierbij niet. Want zo hoorden we pas ook dat in vijftien winkels van supermarktketen Albert Heijn tabak niet langer zichtbaar zal worden gepresenteerd. Tijdens een proefperiode worden in deze vestigingen verschillende vormen van afdekken getest. In de betreffende winkels, waaronder twee Albert Heijn to go’s, worden verschillende vormen van afdekken getest zoals gesloten deuren, lamellen en automaten. Het doel is te ervaren wat voor klanten en medewerkers het beste werkt.

Maar waarom haal je dan ook niet gelijk alle sterke drank uit het zicht? En alle snoepwaren? Alle dikmakers? Alle plofkippen? Alle Zwarte Pieten? Misschien moeten de klanten hun geld en pinpas ook maar eens uit het zicht houden aan de kassa? Bij wijze van proef? Wellicht moeten de klanten ook maar eens afgedekt worden?

Waarom haalt men eigenlijk niet de hele AH uit het zicht?

Helaas is het onmogelijk CAN wettelijk te vervolgen voor haatzaaien: Haar gedachtegoed betreft immers religie. Religie gesponsord en bejubeld door de (EU) .

Lees verder bij de Bron: nachthemel


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Niet om negatief te doen: Roundup van een paar dagen assielzoekersnieuws

Steengoede zorg in Nederland: Medische missers bij helft patiënten