in , ,

Rotterdamse islamisering loopt deuk op: Ramadanmaaltijd naast Kerstdiner gaat niet door

Tariq786 / Pixabay

Een poging van NIDA en DENK om weer een stukje verder te islamiseren, is gisteravond massaal verworpen door de Rotterdamse gemeenteraad. Men wilde de gemeenteraadsleden jaarlijks gaan samenbrengen in een Ramadanmaaltijd, ondanks dat slechts een enkeling van hen het islamitische geloof aanhangt.

Het kansloze voorstel werd dan ook verworpen met 28 stemmen tegen 17.

Kerstmis is de tijd van de gezelligheid, de familietradities en natuurlijk, voor wie daar belang aan hecht, de geboorte van Jezus Christus. Maar voor enkele partijen in de gemeenteraad van Rotterdam is het christelijke feest vooral een poging om de schijnwerpers te zetten op een heel andere : de islam.

Want de gemeenteraadsleden nuttigen eens per jaar, toevallig vanavond, een kerstdiner.

Dat is kennelijk voor sommige partijen vooral aanleiding om even verongelijkt te janken over hun eigen minderheidsgeloof. Want snifsnif, de moslims zijn zo zielig want de christenen krijgen een feest maar de mohammedanen niet. En daarom moet er nu ook een jaarlijkse gemeente-iftar komen zodat ook NIDA-extremist Nourdin el Ouali z’n religiefeestje kan vieren.

Helaas voor el Ouali en zijn bondgenoten bij DENK en de ging de grap echter niet door.

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Soros geeft $ 1,35 miljoen aan “onpartijdige” Watchdog Group die Trump met rechtszaken bestookt

Internationale Islamitische Unie Congres: Erdogan in 2023 leider van wereldwijd Kalifaat