in , , , ,

RTL trekt de stekker uit Jensen vanwege ”lage kijkcijfers”. Gelooft u dit? Ik ieder geval niet

televisie 1556133201
OpenClipart-Vectors / Pixabay

Jensen was elke week trending op Twitter, dit geeft je te denken. Ik ben wat gaan speuren naar Stichting KijkOnderzoek(SKO) en ben nog al wat opvallende dingen te weten gekomen die ik met u wil delen.

Als eerste wil ik het hebben over de eindverantwoordelijke voor de dagelijkse kijkcijfers, Sjoerd Pennekamp, Directeur SKO. Je verwacht namelijk dat iemand die over kijkcijfers gaat neutraal is. Dit is dus niet het geval. Sjoerd is namelijk ook werkzaam bij de NPO.

De NPO, staat bekend als een bolwerk van linkse propaganda en indoctrinatie. Dus van neutraliteit is zeker geen sprake. Daarnaast zijn er bij de SKO, inclusief de directeur, maar zes mensen werkzaam. Dus een select groepje dat moeilijk van buitenaf te controleren is.

NRC checkt: NPO staatstelevisie blijkt inderdaad SovjetUnie NPO, u betaalt

Nu wat over de werkwijze van SKO. Om het kijkonderzoek te kunnen uitvoeren zijn in ruim 1200 huishoudens met in totaal ongeveer 2700 panelleden zogenaamde kijkmeters geplaatst, die het kijkgedrag registreren.

In het verleden is gebleken dat het kijkcijfersysteem makkelijk te manipuleren is. RTL had zich er in de jaren 90 schuldig aan gemaakt(Zie afbeelding). Tot op heden is er weinig aan dit systeem veranderd.

D46YcrVXsAEbw3S

Wat ook vragen oproept is hoe de panelleden exact geselecteerd worden. SKO bestaat in totaal maar uit 6 mensen waarvan het hoofd werkzaam bij de NPO. Wie controleert dat niet alleen trouwe linkse NPO kijkers een kastje krijgen?

Als Jensen daadwerkelijk zulke lage kijkcijfers had, waarom was Jensen elke dinsdag trending op Twitter? En zelfs boven programma’s die volgens SKO meer kijkcijfers hadden. Ik geloof er niks van! Ik denk dat de beslissing om Jensen van de buis te halen censuur is en niets meer.

Medewerkers SKO en Werkwijze SKO

D46ZgDwW0AAueua

Wat ik weet, tellen ze alleen de cijfers van 1250 huishoudens, alleen mensen die geselecteerd zijn.

D47lz8 WAAAU3fS

En als u niet 1 van de 1200 huishoudens bent telt u sowieso niet mee.

D47tn5qWAAANBg0

Lees de rest van het verhaal en de discussie omtrent de kritische vragen van @RevolutieNL hier.

https://twitter.com/RevolutieNL/status/1121000387035660288

https://www.youtube.com/watch?v=e0XOqwJ5vGI

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
wind zon 1556132164

Analyse 15 EU landen toont aan: wind en zonne-energie geeft armoede, dalende inkomens en enorme prijsstijging

Tweede kamer

Tweede Kamervoorzitter Arib luidt noodklok: ‘sommige debatten pas na twee jaar gevoerd’