in , ,

Rusland anticipeert alvast op de verwachte NAVO valse vlag

valse vlag NAVO 5

Het ministerie van Defensie van de Russische Federatie heeft een dringende briefing gehouden, met details over een door de VS en de NAVO voorbereide provocatie tegen de Russische Federatie met de beschuldiging van het gebruik van nucleaire, biologische en chemische wapens, bericht Thesaker.is.

Het ministerie van Defensie van de Russische Federatie beschikt over de informatie met betrekking tot de voorbereiding van provocaties door de Verenigde Staten van Amerika om de Russische strijdkrachten te beschuldigen van het gebruik van chemische, biologische of tactische kernwapens.

Er zijn drie scenario’s die toegepast kunnen worden om de Russische Federatie te beschuldigen.

• Het eerste is een “geënsceneerd incident onder valse vlag”, dat is het meest waarschijnlijk.

• De tweede verwijst naar een “maximaal heimelijk gebruik van massavernietigingswapens in kleine hoeveelheden” om de wilskracht en het weerstandsvermogen te neutraliseren binnen de vervulling van een bepaalde operationele taak.

• De derde en de minst waarschijnlijke is het “openlijk gebruik van massavernietigingswapens in een gevechtszone”.

valse vlag NAVO 1

Het Ministerie van Defensie van de Russische Federatie beschikt over informatie met betrekking tot de voorbereiding van provocaties door de Verenigde Staten van Amerika om de Russische strijdkrachten te beschuldigen van het gebruik van chemische, biologische of tactische kernwapens. Dit plan is reeds uitgewerkt en vormt een antwoord op het succes van Rusland bij het uitvoeren van de speciale militaire operatie.

Reeds in maart en april hebben hoge ambtenaren van de westerse landen regelmatig provocerende “waarschuwende” verklaringen afgelegd. De massamedia propageren opmerkingen over de mogelijkheid dat Rusland massavernietigingswapens zal gebruiken.

Zo heeft de Nationale Veiligheidsadviseur J.Sullivan commentaar gegeven op de woorden van Biden dat de VS rekening houdt met het mogelijke gebruik van massavernietigingswapens door Rusland. En op 27 februari heeft de Amerikaanse permanente vertegenwoordiger bij de VN Greenfield aangekondigd dat Rusland van plan is om “onder valse vlag” alle instrumenten te gebruiken, waaronder chemische en biologische wapens, om de Oekraïense bevolking en de internationale gemeenschap te intimideren.

Tegen deze achtergrond heeft het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken de overdracht van maximaal 400 sets persoonlijke beschermingsmiddelen, 390 NBC-verkenningsapparaten en 15 “Stryker”-verkenningsvoertuigen positief beoordeeld.

valse vlag NAVO 2

Het geënsceneerde gebruik van massavernietigingswapens is bedoeld om Rusland te beschuldigen van het gebruik van verboden wapens, met de daaropvolgende uitvoering van het zogenaamde “Syrische scenario”, waarin de staat wordt onderworpen aan een economisch en politiek isolement, en aan uitsluiting uit internationale organisaties, waaronder de VN-Veiligheidsraad.

Een mogelijke uitweg is druk uit te oefenen op de landen die loyaal zijn aan en bevriend zijn met de Russische Federatie, waaronder India en China, om hen te dwingen sancties tegen Rusland in te stellen.

We willen eraan herinneren dat de Russische Federatie haar chemische arsenaal op 27 september 2017 volledig heeft vernietigd, wat wordt bevestigd door een OPCW-certificaat. De Verenigde Staten zijn op hun beurt, met hun sterke financiële, economische en technische mogelijkheden, het enige land dat partij is bij het Verdrag inzake chemische wapens en dat nog steeds een indrukwekkend arsenaal aan chemische strijdmiddelen bezit (672,5 ton).

De uitspraak van CIA-directeur Burns over het mogelijke gebruik van tactische kernwapens door Rusland is absurd. Met het huidige niveau van de technische uitrusting van het internationale systeem voor toezicht op kernproeven is het onmogelijk om het gebruik van dergelijke wapens te verbergen. Als de CIA-directeur dat niet begrijpt, dan is hij ofwel onprofessioneel, ofwel wordt hij misleid.

De biologische wapenprogramma’s in de USSR werden in 1972 volledig afgebouwd. Tegelijkertijd is het aantal biologische laboratoria van de VS onvergelijkbaar met dat van andere landen. Volgens het Chinese Ministerie van Buitenlandse Zaken controleert Washington 336 laboratoria in 30 landen, wat zeer zorgwekkend is.

valse vlag NAVO 3

Tot nu toe zijn de Verenigde Staten de enige staat in de wereldgeschiedenis die alle drie de soorten massavernietigingswapens heeft gebruikt.

Het laten vallen van atoombommen tijdens de Tweede Wereldoorlog op Hiroshima en Nagasaki, het gebruik van giftige chemicaliën in Vietnam en Irak – al deze misdaden zijn niet goed geëvalueerd door de relevante internationale organisaties.

Dus, in een poging om de speciale militaire operatie van de Russische troepen in diskrediet te brengen, is het regime in Kiev, op voorstel van de Amerikaanse regering, in staat om in de nabije toekomst scenario’s uit te voeren die zullen leiden tot de dood van tienduizenden Oekraïense burgers en een milieu- en humanitaire catastrofe zullen veroorzaken.

valse vlag NAVO 4


Lees verder bij de bron: Frontnieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
fti002hqcca

Complottheorieën worden (ALWEER) werkelijkheid: CO2-uitstoot wordt gekoppeld aan je uitgaven

vrijheid 1540815100

EU (in)direct betrokken bij optuigen sociaal kredietsysteem Rome