in ,

Russen vinden 3,5 miljoen jaar oude bacterie die sleutel lijkt tot gezond leven

Een 3,5 miljoen jaar oude bacterie die is aangetroffen in permanent bevroren grond in is mogelijk de sleutel tot een lang en gezond leven. Oude muizen die ermee geïnjecteerd werden, werden actiever en begonnen zich weer voort te planten. De betrokken wetenschappers hebben zichzelf inmiddels ook ingespoten met de bacterie. De onderzoekers beweren veel meer te hebben en niet meer ziek te zijn worden.

Het werd aangetroffen in de Russische permafrost. In deze permanent bevroren grond vinden wetenschappers door de klimaatverandering en het smeltend ijs steeds vaker virussen en bacteriën die er al miljoenen jaren bewaard worden.

Na succesvolle experimenten op muizen en fruitvliegen, wilden de onderzoekers weten wat het effect op mensen zou zijn, zo vertelde ontdekker Brouchkov aan The Siberian Times.

Lees verder bij de Bron: AD.nl

Photo by subarcticmike


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Je kon erop wachten, Wolfgang Schäuble: EU-landen moeten soevereiniteit inleveren voor gezamenlijk asielbeleid

Het weekend beginnen we met Nigel Farage: Unseen shocking footage, Europe is burning