Russiagate, ‘couppoging tegen Trump’ en kindermisbruik netwerk Epstein zijn gekoppeld

OpenClipart-Vectors / Pixabay

Er is al veel gezegd over het schandaal dat een aantal bekende figuren nog net konden ontlopen met de zogenaamde suïcide van (lees: moord op) . ´Nog net ontlopen´, maar nog steeds hebben figuren als , Blair en prins Andrew de kans te worden vervolgd voor meervoudig kindermisbruik.

Al zal het me niet verbazen als alle bewijzen (’s e.d.) zijn vernietigd…..

Greg Hunter schreef een artikel op USA Watchdog dat ik overnam vanInformation Clearing House. In dat artikel vertelt Hunter over een interview dat hij afnam met Kevin Shipp, een voormalige beambte en klokkenluider, die een verband ziet tussen de leugen die Russiagate bleek te zijn (die hij ziet als een couppoging tegen ) en de moord op Epstein.
In dit geval noemt Shipp ook de Clinton Foundation, dat van fraude aan elkaar hangt (veelal niet of slecht over bericht in de reguliere westerse massamedia). De hoofdfiguren uit deze twee zaken zijn verbonden door dezelfde figuren.
Bill Clinton wordt genoemd als degene die het meest gebruik heeft gemaakt van ‘de diensten’ die Epstein hem bood. Intussen zou de FBI zaken moeten weten over veel bekende figuren, daar deze dienst ook de verblijven van Epstein op diens eiland is binnengevallen.
Echter het is nog maar de vraag of de FBI alle zaken zal vrijgeven, immers ook de FBI maakt deel uit van Deep State……. Uiteraard zal de FBI haar kennis over bekende figuren met Epstein banden, zolang deze niet op straat ligt, voor eigen voordeel misbruiken.
Ondanks zijn ontkenning van iets te weten wordt ook Trump genoemd in het zwarte boekje van Epstein en gezien de relatie van Trump met de FBI zou er toch nog wel een berg ellende op straat kunnen komen te liggen, die Trump in grote problemen kan brengen. (hoewel? De schoft komt werkelijk overal mee weg…)
Je zou hopen dat alle al genoemde figuren in deze zaak ten val komen dat zou tevens een mooie opruiming zijn van een aantal schoftenpolitici in de en wellicht ook in GB en Frankrijk.
Lees het artikel van Hunter, zie de video waarin hij Shipp interviewt en zie ook de links onder dat artikel over de zaak Epstein:

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

2019: Ongelijkheid in welvaart in de wereld is nog nooit zo groot geweest

Politie reageert te laat op interne bezwaren en dat kost honderdduizenden euro’s belastinggeld