in , ,

Russiagate, ‘couppoging tegen Trump’ en kindermisbruik netwerk Epstein zijn gekoppeld

OpenClipart-Vectors / Pixabay

Er is al veel gezegd over het schandaal dat een aantal bekende figuren nog net konden ontlopen met de zogenaamde suïcide van (lees: moord op) Jeffrey Epstein. ´Nog net ontlopen´, maar nog steeds hebben figuren als , Blair en prins Andrew de kans te worden vervolgd voor meervoudig kindermisbruik.

Al zal het me niet verbazen als alle bewijzen (’s e.d.) zijn vernietigd…..

Greg Hunter schreef een artikel op USA Watchdog dat ik overnam vanInformation Clearing House. In dat artikel vertelt Hunter over een interview dat hij afnam met Kevin Shipp, een voormalige CIA beambte en klokkenluider, die een verband ziet tussen de leugen die Russiagate bleek te zijn (die hij ziet als een couppoging tegen Trump) en de moord op Epstein.
In dit geval noemt Shipp ook de Clinton Foundation, dat van aan elkaar hangt (veelal niet of slecht over bericht in de reguliere westerse massamedia). De hoofdfiguren uit deze twee zaken zijn verbonden door dezelfde Deep State figuren.
Bill Clinton wordt genoemd als degene die het meest gebruik heeft gemaakt van ‘de diensten’ die Epstein hem bood. Intussen zou de FBI zaken moeten weten over veel bekende figuren, daar deze dienst ook de verblijven van Epstein op diens eiland is binnengevallen.
Echter het is nog maar de vraag of de FBI alle zaken zal vrijgeven, immers ook de FBI maakt deel uit van Deep State……. Uiteraard zal de FBI haar kennis over bekende figuren met Epstein banden, zolang deze niet op straat ligt, voor eigen voordeel misbruiken.
Ondanks zijn ontkenning van iets te weten wordt ook Trump genoemd in het zwarte boekje van Epstein en gezien de relatie van Trump met de FBI zou er toch nog wel een berg ellende op straat kunnen komen te liggen, die Trump in grote problemen kan brengen. (hoewel? De schoft komt werkelijk overal mee weg…)
Je zou hopen dat alle al genoemde figuren in deze zaak ten val komen dat zou tevens een mooie opruiming zijn van een aantal schoftenpolitici in de en wellicht ook in GB en .
Lees het artikel van Hunter, zie de video waarin hij Shipp interviewt en zie ook de links onder dat artikel over de zaak Epstein:

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Drain the Swamp
1 jaar geleden

Hoe je ook over Trump denkt toch is een feit dat hij een heleboel onderzoeken is gestart. Overigens wordt Trump gesteund door het leger. Of beter: het leger heeft Trump opgezocht en gevraagd of hij de kar wilde trekken omdat Trump niet omkoopbaar is. Sommige zaken van Trump zijn moeilijk te begrijpen. Met name de steun aan Israel, maar mogelijk past een en ander in de totale strategie.
Er is een enorme lijst van namen opgesteld en met veel van die mensen wordt gesproken …. en dat levert dan weer een enorme lijst van informatie …. Dat is de manier waarop je een corrupte organisatie oprolt. Vandaar dat het allemaal lang duurt … maar aan het eind kan het resultaat niet anders zijn dan dat de Deep State als een kaartenhuis in elkaar stort. En daar zullen Bush, Clinton en Obama zeker bij zitten. En dat moet zijn voor de verkiezingen …..

En vervolgens kan dan het feest in de EU beginnen want wat in de EU gaande is, is net zo’n grote beerput als in de VS. De criminele EU is nota bene opgezet door de CIA (die overigens zijn hoofdkantoor in Zwitserland heeft).

2019: Ongelijkheid in welvaart in de wereld is nog nooit zo groot geweest

Politie reageert te laat op interne bezwaren en dat kost honderdduizenden euro’s belastinggeld