in

“Russische beïnvloeding” in verkiezingen en nepnieuws komt uit… het VK

“Rusland heeft het gedaan!” Behalve dat veelvuldig aan Rusland toegewijde beïnvloeding, spionage, omkoping, afpersing, sociale media misbruik en nepnieuws gewoon uit het VK komt.

Hier zijn de top management medewerkers van Cambridge Analytica voor de camera aan het vertellen dat ze wel wat bevallige Oekrainse dames kunnen regelen om ongewenste politici te honey trappen. En dat is uiteraard afpersing.

Zo leer je nog eens wat zinnigs over de

De video, een rapportage van een groot mainstream media bedrijf (Channel 4), komt uiteraard met heel wat anti-Trump op de proppen (over Hillary Clinton hoor je uiteraard niets negatiefs) maar als je daar doorheen prikt, leer je nog eens wat zinnigs. Het zijn boeiende minuten videomateriaal.

Zo leer je dat afpersen met seks kennelijk goed werkt. Veel van wat Rusland dagelijks in de media verweten wordt, doen we dus gewoon ‘zelf'. En we geven uiteraard Rusland daarvan de schuld, want gemakkelijk voor het realiseren van door het volk ongewenst beleid. Niet dat Rusland heilig is, verre van, maar de Westerse propaganda is precies dat. Hypocriete propaganda.

Ondertussen halen ‘we' dus bevallige Oekraïners (al dan niet via mensensmokkel) en Israëlische spionnen van stal om ‘onze' zaakjes te regelen. En dan is er uiteraard ook weer die goede samenwerking met medewerkers van de wereldwijd intiem samenwerkende inlichtingendiensten. (Als u tegen de sleepwet heeft gestemd, krijgt u dus al direct weer gelijk.) Men gebruikt bij de /media gewoon weer ordinair het eeuwenoude ‘Verwijt de ander wat je zelf doet' om je ongewenste wens toch door te drukken.

Dit soort corruptie en illegaliteit is uiteraard prima in orde

De heren die u voor de camera allerlei grof schandalige illegale activiteiten ziet aanbieden/opbiechten, hoeven zich geen zorgen te maken voor vervolging, over tijd in de of over en in brede zin. Dit soort diensten zijn uiteraard veel te waardevol voor overheden om te laten stoppen. Deze heren staan uiteraard boven de wet. En zo niet, dan persen ze wel wat rechters en politici af om op vrije voeten te blijven. Dat werkt zo echt, al vele decennia, en blijkt met grote frequentie zeer effectief.

Ze zullen zich dus geen zorgen maken over tijd in de cel. Ze lopen uiteraard wel het risico te worden ‘gezelfmoord' omdat ze niet meer nuttig genoeg zijn voor de inlichtingendienst uiteraard, maar dat zijn hun zakenpartners… dus dat zal ook wel loslopen. (Er wordt immers flink aan verdiend, door bijna alle betrokken partijen.)

Cambridge Analytica zal veranderen van naam en gewoon verder gaan met wat ze doen. Uiteraard verandert er ook niets voor het moederbedrijf van Cambridge Analytica, dat zich kennelijk beweegt in de kringen van politiek, koninklijke families en de oorlogsindustrie. Uiteraard blijft SCL Group ook nu buiten schot, want veel te waardevol voor de (criminele) overheid. Ondertussen uiteraard wel flink wat poppenkast voor de kijkers thuis. Het is slechts schijn.

Wat Cambridge Analytica (en velen met hen) doet – hoe ziek dan ook – is gewoon business as usual. Gebeurt aan de lopende band zo. Dat is echt geen geheim, het wordt gewoon toegestaan van hogerhand. Men profiteert immers van deze dienstverlening. Bestudeer ook eens de getuigenis van Economic Hitman John Perkins.

Ook in Nederland

Maar in Nederland hebben we uiteraard ook wat ongewenste politici. En ondertussen maakt dus ook in Nederland de media dankbaar misbruik van dit nieuws om het voor de belangen van de overheid in te zetten. Zoals door vlak voor de verkiezingen FvD en Baudet in het nieuws nog even te verwijten gebruik te maken van de diensten van Cambridge Analytica, om dat pas na de verkiezingen weer te rectificeren. Elegant weer, dat overheid/media-kartel. Bewuste leugens overal waar je kijkt. Ben je nog lid van Volkskrant? Snel opzeggen!

In goede PRS-stijl realiseren we ondertussen door inzet van dit soort bedrijven uiteraard wel het EU Ministerie van Waarheid. En we verwijten het Rusland, Trump en Baudet. Steeds weer een stapje verder naar die Brusselse politiestaat, totdat (zoals -voorzitter dat zo mooi zegt) er geen weg terug meer is.

Lees ook eens verder bij de bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

EU gaat 5 miljard euro ophalen bij het groot techbedrijf voor zichzelf

Vogelstand staat op de rand van instorten