in , , , ,

Russische manipulatie van de verkiezingen in Nederland? Dit is wat ze u niet vertellen

soros3

We hebben het de afgelopen tijd allemaal kunnen lezen, dat deze keer de stemmen met de hand geteld gaan worden uit angst voor Russische bemoeienis bij de verkiezingen.

Dat men daarbij over elkaar heen tuimelt van de tegenstellingen, ach daar moeten we maar niet op letten toch? U weet niet waar ik het over heb? Laat ik u even een voorbeeldje geven over hoe onze geweldige en altijd objectieve mainstream media zichzelf tegen spreekt door allereerst te melden dat het zo lastig is om hack aanvallen te identificeren en het daardoor vrijwel onmogelijk is ze te linken aan specifieke overheden of daaraan gelieerde organisaties, om vervolgens te komen met een artikel waarin ze steevast beweren met zekerheid te kunnen stellen dat het aantal Russische en Chinese hacks op overheids servers drastisch aan het toenemen is.

Hmm dat was toch niet vast te stellen, als je de eerdere berichtgeving moet geloven? Dus waar komt deze zekerheid dan vandaan? Juist, de grote dikke (overheids) duim. Deze info komt uit de Verenigde Staten, u weet wel, die veiligheids experts die zo feilloos de “Weapons of Mass Destruction”(WMB) wisten te vinden, oh wacht…

En dit was slechts een voorbeeldje uit een lange lijst van soortgelijke kolder.

Maar waar diezelfde media wel over zwijgen

Dat is de bemoeienis met s’werelds gevaarlijkste Eurofiel, de opa van list, manipulatie en bedrog, ja we hebben het over George Soros, u weet wel die oorlogshitser die op de Wanted lijst staat van de Russen, die Soros, die demonstranten betaalde om te rellen tegen Trump, die Hillary Clinton sponsorde, en zich bemoeide om het Nederlandse Oekraïne referendum tot een JA te draaien, die George Soros betaalde Nederlandse organisaties om stemwijzers te maken, en meer. Daar beste lezer hoort u onze gevestigde media niet over, nee daarvoor moet u weer naar de alternatievere media om te weten wie er werkelijk rommelt met de verkiezingen in Nederland.

Alsof we nog niet genoeg leugens te verwerken krijgen van de Nederlandse Pinokkio’s zelf zoals Pechtold die uw stem wil kopen met 500 euro’s die we net als de 1000 van Rutte nooit zullen zien. De 2 miljard die de VVD aan verpleeghuizen wil uitgeven(Ik neem aan rechtstreeks in de zakken van de directie, maar goed dat is speculatie van mijn kant.) en natuurlijk nog steeds de smerige spelletjes die er in Brussel worden gespeeld.

Maar uiteraard hebben de Russen het gedaan, daar schuilt het grote gevaar, alsof het Poetin een reet zal roesten wat er hier in ons onbeduidende kikkerlandje gebeurt.

Ons stemadvies: Geloof geen enkele stemwijzer, en volg alleen uw eigen hoofd, hart en ballen. Stem op de nieuwe kleinere partijen of stem gewoon niet. Help zo mee om de met het corruptie virus besmette elite van het pluche te verwijderen, en stem in ieder geval op een partij die nog niet eerder heeft geregeerd. Dat geeft de meeste kans op echte verandering.

Lees de rest verder bij de Bron: urubin.com

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
6171982344 be2d9cb490 EU euro1

Ligt er een Italiaanse bom onder de euro?

syrische vluchtelingen hek tal abyad afp

Eurocommissaris EU Buitenlandse Zaken: “EU zou instorten zonder de instroom van immigranten”