in

Rutte en de Jonge weten het ook niet meer, IC’s vol met gevaccineerden

Het duo dat nu al ruim een jaar lang de bevolking gegijzeld houdt valt nu hopeloos door de mand met hun corona pandemie.

Er gebeuren allemaal dingen die, volgens hun agenda, niet mogelijk zouden moeten zijn en dat zal alleen nog maar vele malen erger worden.

Het is één ding om een nep pandemie te lanceren, het is een tweede om deze in lucht te houden.

En dat zeker omdat, zoals wij eerder schreven, het overgrote deel van mensen die in Amerika of Engeland met “” in het terechtkomen minimaal twee corona vaccinaties hebben ontvangen.

Maar, dat betekent ook dat de vaccinverkopers van Klaus Schwab toch wel een beetje in de problemen beginnen te komen.

Kijk even naar het volgende fragment waarbij Sylvana Simons de demissionaire premier het vuur aan de schenen legt en deze niet verder komt dan te antwoorden met een opmerking dat ze zo geïrriteerd doet terwijl hij “hulpeloos” naar zijn handlanger de Jonge kijkt voor steun en insight.

We hebben dan zo’n 9 miljoen mensen die immuun zouden moeten zijn, maar dat klaarblijkelijk niet zijn, want hoe is anders het volgende bericht mogelijk?

IC-teams uit tien Brabantse ziekenhuizen hebben een brandbrief gestuurd aan minister Hugo de Jonge () en Ernst Kuipers van het Landelijk Netwerk Acute Zorg. Volgens de intensivisten eist de fysieke en emotionele belasting van coronazorg z’n tol en is de kwaliteit van de zorg in gevaar. Nog verder opschalen van IC-capaciteit is volgens deze Brabantse teams een utopie geworden. ‘De bevolking lijkt niet te beseffen hoe dicht we bij de grens zitten’.

En hier nog één:

In heel Nederland kampen ziekenhuizen met grote problemen rondom acute zorg. “Spoedeisende Hulpafdelingen van de ziekenhuizen stromen over en kondigen tijdelijke sluitingen af. Intensive Care bedden zijn nauwelijks nog beschikbaar”, schrijft het Acute Zorgnetwerk Noord Nederland op de website. Terwijl het aanbod van patiënten alleen maar toeneemt, is er ook minder personeel beschikbaar.

Van de twee bovenstaande berichten is de eerste van gisteren en de tweede van april 2018 tijdens de normale griep, toen niemand er enige aandacht aan schonk. Diezelfde griep die nu niet meer bestaat.

Waar we nu wel mee te maken hebben is te zien op het volgende plaatje, afkomstig uit het recent gepubliceerde Britse onderzoek:

coronacijfers dalen zonder maatregelen

Als Amerika en Groot-Brittannië dit verschijnsel kennen, dan zal het merendeel van de mensen in de ziekenhuizen met “covid-19” het gevaccineerde deel van de bevolking zijn.

Het lijkt er dan ook op dat de vaccins, in plaats van ….

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Van GMO planten naar Genetisch aangepaste mensen, daar kan weinig mis gaan, … toch?

Jaren ’30 op herhaling: IBM weer betrokken bij registratiesysteem ‘goede’ en ‘foute’ mensen