in , ,

Rutte gaat de knip trekken: Brussel voert druk op voor snel akkoord EU-herstelplan

Het is “essentieel” dat de -leiders volgende week op hun bijeenkomst in Brussel een akkoord bereiken over een herstelfonds voor de zwaarst door de coronapandemie getroffen lidstaten.

Dan kunnen daarna meteen de onderhandelingen van start met het Europees Parlement, dat moet instemmen met de meerjarenbegroting van 2021 tot en met 2027 en het daaraan gekoppelde herstelfonds van 750 miljard euro.

Dat verklaarden bondskanselier , EU-president Charles Michel, parlementsvoorzitter David Sassoli en Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen na afloop van vooroverleg over de EU-top op 17 en 18 juli in Brussel.

De “vier voorzitters” voeren de druk op om al voor het zomerreces in augustus tot een vergelijk te komen, zoals Merkel wil. Zij vreest dat de coronacrisis zich verder zal verdiepen en het uitblijven van een Europees antwoord anti-Europese sentimenten in de hand zal werken.

De commissie presenteerde dinsdag nieuwe economische prognoses die een veel diepere recessie dan verwacht voorspellen. Vooral , Spanje, Frankrijk en ook Kroatië krijgen zwaardere klappen dan voorzien.

Volgens de vier heeft een akkoord dan ook de “hoogste prioriteit”.

Merkel wil, net als de Franse president Emmanuel , dat de zwaar getroffen lidstaten steun in de vorm van subsidies krijgen.

Daar is Nederland met drie andere ‘zuinige’ landen tegen, zij willen leningen. Ook over de meerjarenbegroting van 1100 miljard zijn de 27 landen verdeeld. Intussen is er intensief telefoonverkeer tussen de leiders om tot …..

Lees verder bij de bron: Europa Nu


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
9 maanden geleden

En die satanistisch landverrader zal WEER zijn kruisje zetten en de eigen bevolking helemaal buiten spel zetten en tot armoede drijven.

Stop Rutte CS !!!
9 maanden geleden

De ECB print zich radeloos en de zaak is al lang failliet. Dat was altijd al de bedoeling van de NWO, maar met het Corona virus ging alles wat sneller. En nu moeten de landen die voorzichtiger met geld omgaan geld in een bodemloze put storten als risicovol kapitaal zodat de Rothschilds op basis van die storting weer 10 keer dat bedrag mag bijprinten – want zo ongeveer werkt fractionele reserve met banken.
Dat geld is NL definitief kwijt !!! En dat in tegenstelling tot de ECB die altijd de vordering blijft handhaven.
Tenzij de Rothschilds eindelijk worden opgepakt, al hun bezittingen in beslag genomen en geexcuteerd.

En of NL wel of niet geld in die boedemloze put gooit maakt eigenlijk niets uit voor de EU, behalve dat geld van NL burgers wordt gestolen. De Nederlandse overheid heeft als een van de weinige landen altijd de burgers als een citroen uitgeknepen en altijd gezorgd van en overschot op de begroting. Bijgevolg zijn de Nederlandse burgers relatief arm in vergelijking met andere EU landen en dat is algemeen bekend. De EU heeft de NL burgers niets anders dan ellende gebracht en Rutte CS heeft daar hard aan meegewerkt.

Ik heb geen enkel vertrouwen in de NLse regering die ik verdenk van landverraad.

En dan nog een punt. De ECB is niets anders dan een Rothschuild bank. En laat die zelfde Rothschild nu achter de produktie en de verspreiding van het Cornavirus zitten ….
Ergo: Rothschild is verantwoordelijk voor de grote financiele problemen in de wereld (naast alle ellende mensen aangedaan) en diezelfde Rothschild vergroot door de problemen die zij hebben veroorzaakt de grip op de EU …. Is het niet de hoogste tijd om Rothscild en kornuiten op te pakken ??

Om te beginnen moeten de Nederlandse burgers regering Rutte CS verbieden om een groot bedrag in de EU potten te stoppen zonder volledige zekerheidstelling (ander voorstel dan lening is onacceptabel).
En om dat duidelijk te maken lijken tractoren op de grote weg een prima middel (nood breekt wet).

Vangils
9 maanden geleden

Nou en mooi geld voor de banken gewone mam vrouw moet bloeden

Dit verzin je niet: ‘Systemen Belastingdienst kunnen een btw-verlaging niet aan’

Wat iedereen al wist, nu toegegeven: windmolens verantwoordelijk voor GENOCIDE op vogels