in , , , , ,

Rutte geeft Nederland in rap tempo weg: de Eurozone krijgt zijn eigen begroting

Vergeet dat Pact. De echte van wordt weggegeven in en aan Brussel“Premier Mark Rutte is er na anderhalf jaar hevig tegenstribbelen mee akkoord gegaan dat de eurozone een eigen begroting krijgt.”

Het gaat om een nebulous bedrag tussen de ‘0 en X ', maar en Juncker staan alvast klaar om dat bedrag flink op te krikken.

Bovendien, een eigen begroting voor de eurozone die bedoeld is om ‘economische verschillen te verkleinen', is een verdere stap in de richting van de transferunie. En wat staat er in het regeerakkoord? 

“Leidend voor het kabinet is daarom dat er geen verdere stappen in de richting van een transferunie worden gezet, ook niet door het invoeren van (vormen van) Eurobonds.” 

Lees verder bij de bron: GeenStijl

Alles voor de bühne, ik snap niet dat Nederlanders het gelieg en bedrieg blijven accepteren.

We kunnen erop wachten dat onze pensioenen naar de EU overgeheveld worden en gebruikt zal worden om de grootbanken en zuidelijke staten te onderhouden.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Uitrol 5G, MIVD: gelieve niet te storen tijdens het afluisteren

Het laatste gevecht van Europa