in , , , ,

Rutte heeft gisteren ook voor VN-vluchtelingenpact getekend, beide pacts zijn zekers bindend

global migration
geralt / Pixabay

Gefeliciteerd Nederland: Volledig onder de radar gaat het VN Vluchtelingenpact. Nederland doet nog meer toezeggingen aan migranten en het blijft nu volledig onder de radar. VRT.be schrijft er zowaar wel over:

Het VN-vluchtelingenpact veroorzaakte nauwelijks een rimpeling op het internationale toneel.  Dat staat in schril contrast met de strijd om het tegelijk onderhandelde zusterpact over migratie, dat zelfs leidde tot de val van de Belgische federale regering. Overmorgen wordt ook dat migratiepact in New York goedgekeurd.

En jawel, Kabinet Rutte was er gister (17 december) weer bij en zijn handtekening staat er weer onder namens de Nederlandse overheid. En ongetwijfeld zonder inlegvel.

Resultaat van gisteren: Meer macht voor de VN en meer rechten voor migranten. En hogere belastingen én minder inspraak voor jou. Winst voor ongekozen globalisten en hun migranten, jouw verlies: een gratis leven voor hen op jouw kosten.

Maar geen nood, Rutte staat met een pagina grote advertentie alles weer ‘recht’ te liegen. U kunt dus rustig slapen.

Gefeliciteerd daar weer mee. Het gaat hard, met Nederland, richting de bodem. Tja, dan had je maar niet op VVD, CDA, D66, PvdA, Denk, SP, GL of ChristenUnie (nagenoeg de gehele Nederlandse politiek) moeten stemmen.

Lees verder bij de bron: Lang Leve Europa!

Merkel: Het VN-migratiepact is juridisch bindend en moet voor alle VN landen bindend worden

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
schuldenberg

Wereldwijde schuldenberg bereikt een recordhoogte van $ 184.000.000.000.000

trump2

Speciale aanklager Mueller liet bewijs van fake ‘Russiagate’ complot op smartphones van twee FBI agenten vernietigen