Rutte III krijgt het komende dagen niet erg lastig, want oppositie is druk met hun eigen problemen

miljoenennota

Het kabinet gaat het de komende dagen tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen niet heel erg lastig krijgen, verwacht politiek commentator Wouter de Winther.

Vorig jaar was er na Prinsjesdag veel commotie rondom het afschaffen van de dividendbelasting. “Dat kwam uit de koker van de minister-president, dus kon de oppositie eendrachtig naar hem wijzen. Dit jaar is er in de oppositie onderling veel onrust.”

Als voorbeeld noemt De Winther de interne strubbelingen hij Forum voor Democratie rond het vertrek van mede-oprichter Henk Otten.

“Ook de SP ligt op de grond en probeert op te krabbelen, maar dat lukt nog niet echt. De PvdA is in de peilingen GroenLinks aan het voorbijgaan, dus die partij hoeft niet meer zo erg met GroenLinks samen te werken. Kortom, de oppositie heeft de handen vol aan zichzelf.”

Een van de thema’s die de komende dagen veel besproken zal worden is …

Lees verder bij de bron: wnl.tv

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
15742463022 e7f9f4920d zwarte piet

Dat was dat, traditie foetsie: Zwarte piet definitief van de televisieboot gegooid

social media purge

Opgroeien met sociale media: “Sociale media hebben me gebroken en ook opgebouwd”