in , ,

Rutte is totaal, totaal, totaal tegen inspraak in EU context, EU boven alles

Kom maar naar beneden en sla je slag Mark Rutte!

In gesprek met de [Europese] parlementariërs herhaalde hij ook zijn standpunt over referenda. “I am totally against referenda. And I am totally, totally, totally against referenda on multilateral agreements, because it makes no sense.” Volgens Rutte toont het Oekraïne-referendum aan dat het onmogelijk is om als losstaande lidstaat beslissingen te nemen over een akkoord dat door de EU als geheel is genomen.

Rutte wenst gewoon totaal geen inspraak van de burger op het beleid van de Nederlandse overheid, en ‘totaal, totaal, totaal’ geen inspraak als het over de EU gaat. De EU moet immers boven alles, en vooral: boven de burger!

 

Gewoon rondom verkiezingen even een paar weken keihard liegen en dan weer vier jaar recht zo die gaat door met het standaard programma dat verder niet ter discussie mag staan. Rutte is ‘totaal, totaal, totaal tegen’, tot zover uw democratische leider over de inbreng van Nederlanders in de Nederlandse democratie volgens de juist daarvoor geïntroduceerde wetgeving. Uw inbreng is volgens Rutte onzinnig en desastreus.

Uiteraard is een Nederlands Nee tegen EU-beleid geen onzinnig feit, dat betekent gewoon dat er in Europa geen consensus is over de samenwerking met de ondemocratisch aangestelde (VS-)overheid in Oekraine (Dank je wel Hillary en Victoria).

Dat de afwezigheid van een consensus desastreus is voor de EU-carrière van Rutte, dat is absoluut feit. En kennelijk moest Rutte het ontzien tijdens de recente Bilderbergsessies.

Rutte blijkt de weg echter nog vollediger kwijt

Dat Rutte de weg helemaal kwijt is, wordt snel duidelijk:

We zijn erin geslaagd om offline de grenzen te slechten, maar het is onacceptabel dat ze online in het scherm oppoppen als mensen een buitenlandse webshop bezoeken.”

Volgens mij is juist gebleken dat we onze offline grenzen helemaal niet goed onder controle hebben, de kranten en nieuwssites staan dagelijks vol met bewijzen dat we de weg daar juist volledig kwijt zijn. Diverse EU-landen willen de grenzen juist graag weer gaan bewaken, waaronder Duitsland, maar dat mag juist niet van Rutte en de EU. We worden nu zelfs afgeperst over onze grenzen en de EU perst op zijn beurt weer landen af over hun grenzen.

Rutte zegt dit alles trouwens, terwijl de Nederlandse bevolking hem net een rode kaart heeft gegeven over zijn plan met EU-grenzen van Oekraine. Rutte zegt dit terwijl hij staat uit te leggen dat hij daarmee in zijn maag zit!

Rutte zegt dit terwijl er net uit onderzoek blijkt voor het eerst sinds tijden er nergens meer een meerderheid in Europa te vinden is dat voorstander van EU-grensbeleid is. Het Verenigd Koninkrijk staat nu zelfs volledig te klapperen als EU-lid, met als belangrijk punt juist weer die grenzen!

Maar toch: voorwaarts naar verdere integratie! Totaal, totaal, totaal zonder inspraak van de burgerij uiteraard, want ‘There Is No Alternative’, uw inspraak is desastreus voor hun plannetjes. Wat staat onze minister-president toch in hemelsnaam allemaal te vertellen voor de verzamelde Europese parlementariërs!?

Volgende geweldige voorbeeld van Rutte

Goed, snel nog een geweldig EU voorbeeld dan, zoals uitgesproken door Rutte:

Verder benadrukte Rutte dat het hoog tijd is om over te schakelen naar een hogere versnelling van Europese marktintegratie. “De digitale economie moet van het slot.

De digitale economie waar hij het over heeft is uiteraard de Digital Single Market, en dat is ook weer een groot EU-hoofdpijndossier. Nadat hij gezegd heeft totaal geen waarde te hechten aan uw mening, refereert hij ook nog even naar TTIP uiteraard met deze uitspraak:

Marktintegratie zal volgens Rutte leiden tot grote economische groei. Dat levert volgens hem zowel banen als steun voor de EU onder bevolking van lidstaten op.

U begrijpt dat de EU-inzet van Mark voor TTIP is ‘Ja! En luister vooral totaal, totaal, totaal niet naar mijn volk’ of die kleine drie en een half miljoen handtekeningen.

Het is dan ook geen verrassing met Rutte (1 en 2) als minister-president, dat Nederlanders politici totaal niet meer vertrouwen:

Van alle beroepsgroepen vertrouwen Nederlanders brandweerlieden het meest en politici het minst. Dat blijkt uit een wereldwijde studie van onderzoeksbureau GfK Verein. Politici eindigen in Nederland onderaan.  Verder hebben relatief weinig Nederlanders vertrouwen in bankiers (33 procent)

Terwijl de overheid het volk hoort te dienen, moet onder Rutte en de EU het volk de staat dienen. De status van de Nederlandse democratie is ‘totaal, totaal, totaal’ desastreus.

Nederland totalitair, wel zo gemakkelijk.

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!

Photo by EU2016NL cc


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rick Ringma
Gast
5 jaren geleden

Dit bewijst glashard dat de “D” in VVD geen barst meer heeft te maken met “DEMOCRATEN” Wij Nederlanders dienen ons volledig onder Brussels autoritair dictatorschap te stellen en dus is een Premier, stemmen en partijenstelsel volledig onnodig geworden ! Een 200 jaar geleden hingen de Nederlanders dergelijke regeerders nog simpelweg op ! Wanneer, oh wanneer komt Nederland nou eens fysiek op voor haar soevereiniteit en verwijderen wij dergelijke machthebbers z.s.m. ? Eerst zouden wij allemaal 1000,= Euro voor nop en niemendal erbij krijgen. (Nooit gehad, behalve de politie) Toen zouden we belastingverlaging krijgen… Tsja aan de achterkant kregen wij er nieuwe belastingen bij van Rutte en waren nog meer geld kwijt onder de streep. Poorten wijd voor vluchtelingen vond Mark in navolging van Angela. Vervolgens vertelde Mark het volk dat er aan het eind van het jaar geen vluchteling meer het land in zou komen. Is er iemand die dit nog “verantwoord staatsmanschap” vind ? En nu zegt Mark dat het referendum op een andere manier moet worden vertolkt zodat hij toch zijn zin krijgt en tot slot het recht tot een referendum wettelijk wil opdoeken. Rust zacht Nederland, de Oekraïne komt eraan samen met Turkije en die eerste staat een tientalvoud qua staatschulden tot verhouding van de Grieken. Meer wapenstokken en pepperspray op straat zodat het volk zich zal laten drijven naar een kleinere stal. Ik snap er geen barst meer van maar ben wel spinnijdig !

jungleelephant
Gast
5 jaren geleden

Als Nederlanders niet zo gemakzuchtig en lamlendig waren stonden we nu met een paar miljoen voor en op het Binnenhof!

Jerry
Gast
5 jaren geleden

Ratte Bewezen oplichter -en volgescheten palingvel
..
De Loopjongen voor het schorum van de wereld – de Zionist

Bodar
Gast
5 jaren geleden

Stel je voor dat deze man een medegevangene was in een concentratiekamp onbetrouwbare man waar je geen woord mee moest delen
Dan zou je zeker in Dora Mittelbau beland zijn
Mijn vader was niet zo,n liefhebber van dit soort levensgevaarlijke types
Vreemde reactie misschien , maar hoe gevaarlijk hij ons land in de verkoop gooit

Zo
Gast
5 jaren geleden

.Rutte is de grootste crimineel sinds A Hitler

zz
Gast
5 jaren geleden

.
vermoedelijk – van horen zeggen- is Ritte vogelvrij, En nog 4 stuks

,
Gast
5 jaren geleden

,
Stinkende Criminele Christelijke Pedo Rat

.
Gast
5 jaren geleden

Ratte dank zijn baan aan de zionist.
Die domme Hollander trapt er telkens weer in

Rogs
Gast
5 jaren geleden

Brak die z’n nek maar

Van der Steur beantwoordde zijn eigen Kamervragen aan minister Opstelten

De EU is “steeds hebberiger, verspillender, treiteriger en ongelooflijk incompetent”