in , ,

Rutte komt met honderden miljoenen voor gesubsidieerde warmtepomp terwijl de kosten honderden miljarden zullen zijn

geralt / Pixabay

Het zal minimaal honderden miljoenen extra uittrekken om woningen te verduurzamen. Dat blijkt uit een conceptakkoord dat is bereikt aan de klimaattafel die praat over de gebouwde omgeving. RTL Nieuws heeft dat akkoord ingezien.

Via een landelijk programma voor de verduurzaming van woningen wordt tot 2030 50 miljoen per jaar uitgetrokken voor een speciale investeringssubsidie voor duurzame .

Niet alleen de aanschaf van warmtepompen komt dan voor in aanmerking, dat geldt ook voor isolatiemaatregelen.

Ook zal het kabinet de wet aanpassen om zogenoemde gebouwgebonden financiering mogelijk te maken. Gebouwgebonden financiering is een lening die aan een woning is gekoppeld, en bij verkoop wordt overgedragen aan de nieuwe eigenaar.

Het kabinet onderzoekt de oprichting van een speciaal fonds dat kan helpen(schulden aangaan) bij het verduurzamen van woningen zonder dat het de eigenaar op kosten jaagt.

Lees verder bij de bron: RTL Nieuws

Wat een feest die klimaatonzin. Ik ben nog steeds op zoek naar de aanstichter, Al Gore is al rijk genoeg ermee geworden dus hij zal er op dit moment niet meer achter zitten. Nijpels zal ook inmiddels wel volgestouwd zijn met euro’s, dus wie wordt er nog meer rijk?

Niemand maar dan ook niemand zit toch op zo’n herrie makende, niet goed verwarmende en huis verbouwende onzin warmtepomp te wachten..

NASA: 2016-2018 nieuw record van temperatuur daling

En weer ziet NASA satelliet forse afkoeling van de aarde, lijkt begin van nieuwe mini ijstijd

Het toekomstig weerbeeld? Geloof het of niet maar het wordt kouder!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Eet smakelijk: ‘Meer dan de helft van Nederlandse kalveren is ziek en lijd aan pijnlijke aandoeningen’

Nu al energiearmoede: één op zeven huurders kan nota niet betalen en 63% loopt op zijn tenen terwijl het grote werk nog moet komen