Rutte komt met honderden miljoenen voor gesubsidieerde warmtepomp terwijl de kosten honderden miljarden zullen zijn

geralt / Pixabay

Dit vind je misschien ook leuk...

Reageer mee...

Eén reactie op “Rutte komt met honderden miljoenen voor gesubsidieerde warmtepomp terwijl de kosten honderden miljarden zullen zijn”

  1. Knotsgek schreef:

    De overheid is volledig krankzinnig en weet niet waar zij over praat. Terwijl vrijwel alle stadhuizen en overheidsgebouwen niet veel ouder zijn dan 20 jaar ligt de gemiddelde leeftijd van een woning dichter bij de 100 jaar. Dat zijn vaak te kleine huizen waarvoor veel en veel wordt betaald door kunstmatige schaarste te creëren. Die huizen staan in veel te dicht bebouwde woonwijken waar geen ruimte is om te parkeren, zodat de overheid daar betaald parkeren is ingevoerd. Daarmee wordt geen extra ruimte gecreëerd maar komt er bij de overheid wel meer geld binnen (om weer stadskantoren van te bouwen). Als U denkt dat ik weinig op heb met de overheid dan hebt U volledig gelijk. de overheid is het gote probleem in dit land en de enige oplossing is dat die in zijn geheel naar huis wordt gestuurd. Zonder afkoopsom.

    Nu heeft de overheid besloten om aardgas uit te faseren maar zij heeft nog geen andere oplossing. Mijn oude moeder zei altijd geen oude schoenen weg te gooien voordat je nieuwe hebt. Nu had mijn moeder niet meer dan lagere school maar zij had meer verstand dan deze hele regering van jonge academici zonder enige levenservaring en zonder enige brede kennis.

    Nu komt komt de overheid plotseling met de warmtepomp en die zou volgens de regering de oplossing moeten brengen … Ik kan de overheid melden dat dat niet gaat werken. Een warmtepomp die werkt op buiten lucht zoals in Spanje is niet mogelijk omdat het in NL te koud is en het rendement dan bijzonder laag wordt (anders gezegd heel veel elektriciteit vraagt). Een warmtepomp aansluiten op water in een aquafer is bijzonder kostbaar en in stedelijk gebied zo dichtbebouwd als in NL onhaalbaar.

    Omdat er bij de overheid geen ingenieurs werken maar alleen historici en juristen hoef je uit die hoek niets te verwachten. NL wordt geregeerd door incapabele mensen zonder enige werk en levenservaring. Prettige Jaarwisseling.

Discuseer je mee?

Close