in , ,

Rutte met zijn Vaasje: Agent moet weg afzetten na dodelijk ongeluk, wordt uitgescholden, bespuugd, over tenen gereden

marcelabr / Pixabay

Mensen schelden je uit, spugen op je schoenen, steken hun middelvinger naar je op en rijden over je tenen heen. Het is zomaar een dag uit het leven van agent Jip. Vanwege het afsluiten van een weg na een dodelijk ongeluk in Eindhoven, kreeg Jip dit allemaal over zich heen.

“Lieve mensen, wij doen dat niet expres.”

Agent Jip besloot in de pen te klimmen om de verbazing van zich af te schrijven.

Hij moest het verkeer omleiden bij een dodelijk ongeval in Eindhoven waarbij de bestuurder van een personenauto treurig om het leven kwam.

Helaas moesten wij, om goed onderzoek te kunnen doen, de gehele Anthony Fokkerweg afzetten en moest al het verkeer omrijden. Wij waren noodgedwongen om alle bestuurder het industrieterrein op te sturen waardoor een aantal mensen de weg kwijt raakte.

Lieve mensen, wij doen dat niet expres. Soms is het even niet anders en moeten de Politie, Brandweer, Ambulance en Gemeente veilig hun werk kunnen doen. Ik vind het ook niet leuk om u de verkeerde kant op te sturen, maar soms kunnen we helaas niet anders.

Iedere bestuurder die mij vroeg waar ze dan heen moesten (vriendelijk of niet) heb ik zo goed mogelijk de juiste richting in gestuurd.

Helaas waren er ook een hoop mensen die het nodig vonden mij minder vriendelijke te behandelen. Tot mijn stomme verbazing zag ik een auto hard op mij afrijden, vol op de rem trappen terwijl het raampje open ging en hoorde ik de bestuurder roepen: jullie regelen ook altijd alles klote stomme k*t politie! Ik kon niet anders dan verbaasd kijken, toen de auto wegreed floepte het eruit: u ook nog een fijne dag meneer!

Dus mijn boodschap aan u: als de politie u vraagt om te keren, is dat met een reden.

Behandel een ander zoals u zelf ook behandeld zou willen worden, want daar wordt de wereld een stuk leuker van.

https://www.facebook.com/politieveldhovenwaalre/photos/a.1322218567804442/3058541644172117/?type=3&theater


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

‘Rode Sjaaltjes door Franse gevestigde orde ingezet om Gele Hesjes te breken’

De koek is gewoon op, het einde van een tijdperk: Onze moderne samenleving, leven is overleven