in

Rutte onder ede en z’n actuele manipulatie

marcrutte

Tijdens een verhoor over de toeslagenaffaire bij de Belastingdienst vorige week, blijken een aantal opmerkingen van premier Mark Rutte in journalistieke kringen nogal te hebben gezorgd, voor van verbazing opgetrokken wenkbrauwen.

Rutte stelde en bevestigde, dat op zijn departement, het ‘Ministerie van Algemene Zaken’ door ambtenaren soms wordt ‘gegrapt’ om niet alle gevoelige informatie vast te leggen. Om de werking van de WOB ( de wet openbaarheid van bestuur) (HIER) feitelijk te ondermijnen.

Vervolgens doet de man nóg een bizarre uitspraak tijdens zijn verhoor.

Over DE VOLLEDIG ONGEBRUIKELIJKE MANIER van werken op dat ministerie: “Want we hebben gewoon niet de tijd om alles op papier te zetten. Het is een klein departement”.

Tegelijk ontkende Mark Rutte dat deze WOB daarin een rol speelt, in tegenspraak met wat ambtenaren onderling aan ‘grapjes’ hieromtrent uitwisselen..!

Rutte: “Ik heb nooit opdracht gegeven niets op te schrijven”. Dat de man daarmee op sluwe wijze de zaken omdraait, zal je opvallen: hij hoort JUIST de OPDRACHT TE GEVEN ALLES OP TE SCHRIJVEN EN DOCUMENTEREN..!

Rutte kreeg het in het begin van zijn verhoor dus flink aan de stok met de parlementaire commissie. Vooral om deze manier van omgaan met informatieverstrekking ….

Lees verder bij de bron: WantToKnow.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
timmermans klimaat geld macht e1575044562735

Frans Timmermans hoopt dat kindsoldaat Greta Thunberg wél voorstanders vindt voor hem en zijn klimaatplannen in Brussel

lockdown tyranny aier

The Great Reject – Of The Great Reset