in ,

Rutte vindt dat Timmermans ‘grote fout’ heeft gemaakt maar hoeft niet vroegtijdig naar Brussel te vertrekken

Minister Frans Timmermans (Buitenlandse Zaken) is flink in de fout gegaan door in het -programma Pauw uitspraken te doen over een zuurstofmasker dat op een van de passagiers van vlucht is gevonden.

Dat zei premier Mark Rutte vrijdag tijdens zijn wekelijkse persconferentie na afloop van de ministerraad.

De volgende dag bood de minister openlijk zijn excuses aan en zei zijn uitspraken te betreuren. ”Zeker de nabestaanden wil ik echt mijn verontschuldigingen aanbieden”, zei hij in het gebouw van de Tweede Kamer tegen journalisten. ”Ik had het niet moeten zeggen, omdat de nabestaanden hiervan niet op de hoogte waren.”

Daarmee is wat premier Rutte betreft de kous ook af.

Timmermans hoeft door zijn blunder niet vroegtijdig naar Brussel te vertrekken, waar hij naar alle waarschijnlijkheid eurocommissaris zal worden.

Lees verder via nu.nl.

 

Foto via Sebastiaan ter Burg


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kas
3 jaren geleden

Rutte geeft “overeenkomstiig het internaal strafrecht -leiding aan een criminele organisatie met de naam Nederland. Alleen ak ons zgn,rechtsysteem blingt uit in oplichting – fraude en valsheid in geschrifte, En onze Rechters moeten er voor zorgen dat de gigantische hoeveelheid vuile was niet buiten de deur komt. Dit doen rechters met gestripte dossiers, Uw dossier komt gestript en wel ‘bij een rechter uit. Die rechter heeft maar 1 opdracht en 1 doel ‘voer die burger af,. De rechtbanken zijn de filters om poststukken te vernietigen.-of nooit te hebben ontvangen. En voor uw aangifte bij Politie blijft “als u al wordt ontvangen ‘helemaal geen tijd over. De Politie gaat u eerst vertragen ophouden en belemmeren om uw aangite te doen.. En tenbslotte de rectsbijstand mag u zelf betalen. Burgers die het recht in eigen hand nemen worden gestraft, Het gehele rechtsysteem is een papier-show

Mogelijk miltvuur/antrax in 7 ton rundvlees, onbekend of het al in de schappen ligt

Feestje voor dode schilder van Gogh kost de burger 24 miljoen