in ,

Rutte ziet niets in Nexit-debat: ‘Hele kleine minderheid steunt dat’

Premier Rutte voelt er niets voor om een debat te gaan houden over de uitkomst van de Britse verkiezingen en een mogelijke Nexit.

PVV-leider Wilders riep op Twitter op zo’n debat te voeren.

“Next: Nexit”, stuurde Wilders gisteravond laat de wereld in na het verschijnen van de exitpoll, waarin de winst voor de conservatieve partij van premier Johnson duidelijk werd. “Geweldig nieuws”, schreef hij.

is zeker gesteld vandaag. De raakt een lidstaat kwijt. Meer landen zullen nu volgen. Nationale soevereiniteit wordt de nieuwe keuze. Minder immigratie, geen Green Deal en weer baas over eigen land!”

Rutte snapt die blijheid van Wilders over het Verenigd Koninkrijk niet, zo zegt hij in gesprek met RTL Nieuws.

“Hoe zou de Brexit in vredesnaam een succes kunnen worden? Je verlaat met een land van 65 miljoen mensen de en ziet alle indicatoren die erop wijzen dat het economisch echt impact gaat hebben op het land.”

‘Nexit zó slecht nieuws’

Lees verder bij de bron: wnl.tv


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hans
1 jaar geleden

Roverheid baasje (Rutte) begrijpt dus niet dat mensen niet altijd voor een betere economie kiezen… Maar ja, hij is politicus dus het idee dat niet alles te koop staat dringt niet binnen…

Landverrader Rat Rutte Moet Weg
1 jaar geleden

De politici hebben de burgers voorgelogen over de ware intenties van de EU. De EU was een samenwerkingsverband. Maar op slinkse wijze heeft de EU zich op niet democratische wijze meer en meer rechten toegeëigend. Referenda zijn de door Balkenende en Rutte botweg ter zijde geschoven. De politici moeten geweten hebben van de communistische EU plannen en een regering van banken multinationals en hebben daaraan meegewerkt. Zij pleegden niets minder dan landverraad. En Rutte weet dat dondersgoed.

De burgers willen geen EU natiestaat en geen EU leger en geen fascistische niet-democratische regering in Brussel. De burgers worden massaal wakker. Niet alleen in de UK maar ook in Frankrijk en de andere EU landen. Als ik Rutte CS was dan zou ik mij daar maar eens ernstig zorgen over maken.

Jeroen
1 jaar geleden

Nexit is ook uit die verrote europese munt stappen
Die munt gaat ons in diepe ellende storten.

U ziet het al aan de negatieve rente!!!!

We zien het voor ons gebeuren !!
We hebben als het ware ons kind voor de leeuwen gezet.
Ondanks alle waarschuwingen t kind niet snel weggehaald.
Ondanks alles.
De linkse en hoogopgeleide mensen verrotten het kind weg te halen, omdat de leeuw nog nooit een verzorger heeft aangevallen..

Maar…
Wat is die Rutte toch dom
Ik,noem het zelfs landverraad
)

Pistolen-Paultje
1 jaar geleden

Onze elite geeft niks om kapitalisme, democratie, facisme, communisme, etc…. zo lang zij maar rijker en machtiger worden…. als een burgeroorlog dat kan bewerkstelligen door de import moslims of het invoeren van zware milieu belastingen, is het prima… de elite zit in olie, goud, voedsel/drinken, medische industrie, banken, technologie, electriciteit/energie, wapens, etc… dat zijn primaire goederen die we altijd nodig hebben, dus de normale man zal altijd van hun afhankelijk blijven….. moderne slavernij heet dat…..

den
Antwoord aan  Pistolen-Paultje
1 jaar geleden

Helemaal eens.
Vergeet scholen en media niet.

bertmaathuis
Antwoord aan  den
1 jaar geleden

Den, de opvoeding begint na de ouders toch bij “school”?
Maar dan moeten we eigenlijk spreken van hersenspoeling i.p.v. van opvoeding!

Het grootste gezondheidsrisico voor de mensen is school.

https://www.epochtimes.de/politik/deutschland/kindheitsforscher-michael-hueter-alarmiert-das-groesste-gesundheitsrisiko-des-menschen-ist-die-schule-a2975124.html

Schule macht Kinder krank! – Kindheitsforscher Michael Hüter im Gespräch
https://www.youtube.com/watch?v=Fui_2JUmU2A

“Fakt sei, dass es viele Menschen gäbe, die nichts an diesem System ändern wollen. Der Kapitalismus profitiere eher von einer kranken Gesellschaft als von einer gesunden.”

Kinderen kunnen hun moeder (daar is we maar ÉÉN van!) pas “missen” vanaf ongeveer 7 jaar! Het zij zo.

Zoals PP ook aangeeft: de “over”heid zit in G.O.D. (goud / olie/ drugs)

Rob de Jong
1 jaar geleden

Europa is er alleen voor de rijken en daar wil Rutte alles voor doen , ook allerlei valse verhalen vertellen over hoe slecht het wel is om er uit te stappen , het slappe gelul van die Rutte of Herr Rutte is er alleen maar om onrust te zaaien , hij blijft proberen ons te overtuigen dat er uit stappen alleen maar slecht kan aflopen , maar dat is gewoon zijn manier van onrust stoken , de leugenaar zal altijd blijven liegen en eens een leugenaar altijd een leugenaar

Fat AlDeal
1 jaar geleden

Als rijke, kan ik je zeggen dat de EU een zorgelijke ontwikkeling is. Timmermans met z’n groen geleuter, Het gedoe met nog meer opvang moslims vluchtelingen, het gedonder met meer en meer belastingen die iedereen raken…. laten we een voorbeeld nemen aan Denemarken of Zwitserland: beiden klein, beiden succesvol en beiden er duidelijk in haar eigen grenzen te stellen.
Er is niets elitairs aan de EU: het is mengelmoes van narsisten. Jammer, omdat het gedachtengoed van de EU niet slecht was…. ja, was

bertmaathuis
Antwoord aan  Fat AlDeal
1 jaar geleden

Fattie,

“Als rijke” …

Misschien heb je er geen enkel realistisch gevoel (!) bij hoe het is als je je elke maand opnieuw afvraagt of je de “vaste kosten [ ook wel “vaste lasten” genoemd] kunt betalen? Want zo niet, …..

Gaan we WEER: Justitie ziet honderden verdenkingen van misdrijven door asielzoekers over het hoofd

Britse verkiezingen: Zwaar verlies voor links bewijst dat burgers de EU-superstaat afwijzen