in , , ,

‘S werelds eerste intelligente cannabis- en CBD-automaat ter wereld staat in Los Angeles

typographyimages / Pixabay

Voor degenen die hebben deelgenomen aan de markt voor recreatieve en medische cannabis, was het niet altijd gemakkelijk om producten te kopen.

Of het nu op straat is of in een coffeeshop, het risico bestaat dat je in conflict raakt met de , inconsistente of verdwijnende leveranciers benadert, ver moet reizen om de dichtstbijzijnde coffeeshop te bereiken of buitensporig veel tijd doorbrengt in de rij voor het vinden van uw product.

Heeft u of uw vrienden zich ooit afgevraagd hoe het zou zijn om een ​​wegwerpbare vape of stompe substantie net zo gemakkelijk te kopen als een fles uit een kantoorgebouwautomaat?

Welnu, een bedrijf in Zuid-Californië heeft een nieuwe en innovatieve manier ontwikkeld om je knoppen, eetwaren, extracten, CBD-producten en accessoires te kopen.

Welkom bij het tijdperk van de geautomatiseerde slimme cannabis-automaat van ‘greenbox'.

Beschreven als ‘s werelds eerste intelligente cannabis- en CBD-automaat , wordt greenbox getest in de Erba Collective en Marina Caregivers-dispensaria in Los Angeles, waar recreatieve en medicinale gebruikers kunnen kiezen uit verschillende categorieën bij de automaat, het product kopen van hun keuze, en snel op weg gaan.

“Je zit al in het verkeer in LA. U wilt binnenkomen, uw product pakken en weer onderweg zijn”, vertelde Zach Johnson, CEO van  greenbox Robotics, aan Fox 11 LA .

De geautomatiseerde kiosk bevat een gebruikersinterface die elk product en de effecten ervan beschrijft. Gebruikers betalen met een bankpas of Pay, waarna een robotarm de gekozen producten levert.

Naast een betalingsverwerkingssysteem is de greenbox ook uitgerust met 's voor , een luidspreker waarmee muziek kan worden gestreamd en opslag met temperatuurregeling.

Californië was de eerste staat die medische marihuana in 1996 legaliseerde. In 2018 hief de staat wetten op die de verkoop en het gebruik van cannabis verbieden voor recreatieve doeleinden.

De greenbox is momenteel alleen binnenshuis verkrijgbaar bij de apotheken, maar Johnson hoopt dat de machines op een dag stand-alone zullen zijn.

In de bedrijfsliteratuur beeldt greenbox-robotica de nieuwe automaat voor cannabisafgifte af als de nieuwste ontwikkeling van de automatiseringsrevolutie over de hele wereld.

Lees verder bij de bron: Zero Hedge


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De confrontatie in het Westen tussen de normale bevolking en klimaatreligieuzen een feit

Dág pensioen: Dijsselbloem leidt commissie rekenrente pensioenfondsen