in , ,

Schaapachtig Nederland gaat terug in de tijd: Gescheiden gym op basisschool

De jongens en meisjes op de nieuwe islamitische basisschool Al Arqam in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn krijgen gescheiden gymles.

Dat staat in het schoolprofiel op de website. De lokale PVV eist opheldering.

Misverstanden. Daar hebben we zo’n hekel aan.

Maar nog erger dan ‘misverstanden’ is bewuste ‘misinterpretatie’. Dus als Anis Boumanjal, advocaat van de islamitische basisschool Al Arqam in Utrecht de PVV daarvan beschuldigt, dan nemen wij dat serieus.

Zou de PVV zomaar uit zijn duim zuigen dat de school gescheiden gymoefeningen organiseert? Wat een walgelijke leugen toch maar weer. Bah bah bah. Gelukkig heeft Boumanjal zijn cliënt gevraagd een tekst op de website, waaruit zou blijken dat er gescheiden gymoefeningen worden georganiseerd, ‘nog duidelijker’ te maken.

Dus wij klikken op het schoolprofiel van Al Arqam. Staat er helemaal niks over gescheiden gymmen. Vreemd. Niet echt duidelijk. Al Arqam zou de tekst toch niet in blinde paniek verwijderd hebben? Het is maar goed dat Google Cache bestaat. Nou. Zegt u het maar.

Als de PVV denkt dat Al Arqam gescheiden gymoefeningen organiseert. Is dat dan een bewuste misinterpretatie?

Oude tekst

Basisschool Al Arqam

Lees ook eens verder bij de bron: Stop de Bankiers

Photo by IISG cc


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gelekt Soros document over social media censuur

Goh, je verwacht het niet: Kabinet komt beloftes bij afschaffing studiebeurs niet na