in , ,

SCHANDE: Het Europees Parlement in zitting

Het Europees Parlement in zitting.

Volgens de tijdregistratie zijn alle leden aanwezig…

De van € 306 voor het aanwezig zijn bij een officiële vergadering is binnen, want de presentielijst is getekend. De realiteit is echter dat ze ’s ochtends allemaal hebben geklokt, weer vertrokken en vervolgens persoonlijke zaken (leuke dingen) gingen doen.

Keer op keer… en opnieuw en opnieuw…

Hieronder enkele voorbeelden van de hoge productiviteit bij het Europees Parlement…

Hun salaris bedraagt € 8484,05 per maand! (exclusief emolumenten)

En wij?

Wij blijven vooral werken om de zuidelijke landen te helpen.

Blijven werken tot 66 jaar en ouder. Europarlementariërs daarentegen, hebben vanaf 63-jarige leeftijd recht op ouderdomspensioen. Het bedrag hiervoor is 3,5% van het salaris voor elk jaar dat ze lid zijn geweest van het Europees Parlement, met een maximum van 70% van het salaris.

In de periode 2002 tot en met 2004 gingen 530 ambtenaren van de van 55 jaar of ouder met pensioen. Hun uitkering bedroeg tussen de zestig en zeventig procent van hun laatste salaris. Dit was een tijdelijke regeling die was bedoeld om ruimte te scheppen voor ambtenaren uit de tien nieuwe -landen die in 2004 toetraden.

Vanmorgen kon u in de Telegraaf lezen dat de Europese Commissie gas wil geven en de EU snel wil uitbreiden. Al in 2025 kunnen Servië en Montenegro toetreden als lid volgens het dagelijks bestuur van de Unie…

Wordt er dan weer een speciale regeling getroffen voor deze ‘hardwerkende’ Europese ‘belangenbehartigers’?

Lees ook eens verder bij de bron: Stop de Bankiers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Kabinet zet streep door referendumwet

Ook seksueel wangedrag bij Artsen zonder Grenzen