in , , ,

SCHANDE: lees dit stuk, deel dit stuk en laat NU eindelijk je stem horen!

We berichten er al de hele week over DE SCHANDE en LEUGENS van II: lees dit stuk, deel dit stuk en laat NU eindelijk je stem horen!, kom UIT je luie stoel, en kom ook. Laat je niet beroven door de regering. Door allerlei veranderingen en het aanpassen van wetten, gaat iedereen er stukje bij beetje flink op achteruit. Niet alleen financieel, maar ook is uw in het gevaar. Wat vindt u ervan dat uw medisch straks open en bloot bij uw zorgverzekeraar ligt?

Een prettig idee? Het recht op onderdak en voedsel verdwijnt per 1-1-2015 uit onze wetgeving, en wat daar de bedoeling van is? Weet u het? Kindregelingen die niet ten gunste van U veranderen. Openbaar vervoer maatschappijen die u verplichten digitaal te betalen en op te waarderen op een OV kaart, die u uiteraard zelf moet aanschaffen. Verkapt bankieren lijkt mij dat, en bovendien gebruiksonvriendelijk. Ik wil gewoon met klinkende munt een kaartje kunnen kopen, met de papieren Euro, die immers een WETTIG BETAALMIDDEL is.

Er zijn ontelbaar zorgen, een diversiteit aan problemen die met de dag groter wordt. Stapelen maar, oftewel een opeenstapeling van problemen waar mensen mee te maken krijgen. Problemen waar ze veelal niets, maar dan ook helemaal niets aan kunnen doen! Tel daarbij de decentralisatie van de zorg en de jeugdzorg bij op, het stigmatiseren, en het negeren van de roep om hulp die door velen geschreeuwd wordt.. Is dit welzijn?

Mark Rutte riep op vooral zoveel mogelijk uit te geven, en spullen aan te schaffen. De enige die hier blijkbaar echt gehoor aan gaf was onze Koning. Die is een speedboot en een dure auto rijker. Wat voor een signaal geef je dan af aan de bevolking die lijdzaam moet toezien hoe hun leven steeds meer “overleven” wordt? Rutte geeft het advies van uitgeven, terwijl minister Klijnsma () ons massaal een moestuin of LET OP een eigen afbetaald huis toewenst.

Ik vraag mij af hoeveel gezinnen, personen halverwege de maand in een blutte bankrekening staren en een flinke pot janken, of minstens een slechte nachtrust op een lege maag genieten? Hoeveel kinderen maken zich zorgen om hun bestaan? Ik vraag mij af hoeveel mensen er in een depressie geraken, of erger nog, door het uitzichtloze bestaan een einde aan hun leven maken? Ik vraag me af hoeveel mensen ruzie krijgen in het gezin door de toenemende spanningen, na het verliezen van een baan? En hoeveel echtscheidingen worden hier veroorzaakt? Hoeveel mensen sterven onnodig omdat ze de kosten van een behandeling niet kunnen dragen?

 Hoeveel kinderen lopen op te kleine schoenen, in versleten kleding, en gaan zonder ontbijt de deur uit? Hoeveel ouders zijn wanhopig? Hoeveel van deze kinderen en ouders raken verslaafd aan middelen, of belanden in een circuit waar ze “snel” geld kunnen verdienen? Om hoeveel mensen gaat het in ?

De maatschappelijke kosten van het afbraakbeleid zijn enorm!

DEEL daarom dit bericht, zorg dat ieder uit zijn luie stoel komt

Ook Stopdebankiers.nl maakt zicht ernstige zorgen en steunt de actie die Break The System organiseert.

DATUM/TIJD:

27/01/2015 van 11:00 uur tot 20.00 uur

LOCATIE:

Binnenhof, Den Haag

Het is zover…. 27-01-2015… zet die datum in je agenda!! Dit wordt een datum die je niet snel zal vergeten! Er zijn op dit moment VELE aanmeldingen van mensen die komen.

Nederland in opstand!

In deze planner kun je je registreren voor het event! Zo bieden we ook mensen zonder een mogelijkheid om zich kenbaar te maken!

U komt toch ook? Aanmelden voor de demonstratie !! kan op deze pagina

Facebookpagina: Demonstratie
Tegen de groeiende armoede in Nederland

Lees verder via Stop de bankiers.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zo werkt dat, Let op; IP adres-tracking; Webwinkels laten klanten zoveel mogelijk betalen

Graaien maar: Tweede Kamer komt niet terug van reces voor debat topinkomens