in , , ,

SCHANDE: lees dit stuk, deel dit stuk en laat NU eindelijk je stem horen!

We berichten er al de hele week over DE SCHANDE en LEUGENS van II: lees dit stuk, deel dit stuk en laat NU eindelijk je stem horen!, kom UIT je luie stoel, en kom ook. Laat je niet beroven door de regering. Door allerlei veranderingen en het aanpassen van wetten, gaat iedereen er stukje bij beetje flink op achteruit. Niet alleen financieel, maar ook is uw in het gevaar. Wat vindt u ervan dat uw medisch dossier straks open en bloot bij uw zorgverzekeraar ligt?

Een prettig idee? Het recht op onderdak en voedsel verdwijnt per 1-1-2015 uit onze wetgeving, en wat daar de bedoeling van is? Weet u het? Kindregelingen die niet ten gunste van U veranderen. Openbaar vervoer maatschappijen die u verplichten digitaal te betalen en op te waarderen op een OV kaart, die u uiteraard zelf moet aanschaffen. Verkapt bankieren lijkt mij dat, en bovendien gebruiksonvriendelijk. Ik wil gewoon met klinkende munt een kaartje kunnen kopen, met de papieren Euro, die immers een WETTIG BETAALMIDDEL is.

Er zijn ontelbaar zorgen, een diversiteit aan problemen die met de dag groter wordt. Stapelen maar, oftewel een opeenstapeling van problemen waar mensen mee te maken krijgen. Problemen waar ze veelal niets, maar dan ook helemaal niets aan kunnen doen! Tel daarbij de decentralisatie van de zorg en de jeugdzorg bij op, het stigmatiseren, en het negeren van de roep om hulp die door velen geschreeuwd wordt.. Is dit welzijn?

Mark Rutte riep op vooral zoveel mogelijk geld uit te geven, en spullen aan te schaffen. De enige die hier blijkbaar echt gehoor aan gaf was onze Koning. Die is een speedboot en een dure auto rijker. Wat voor een signaal geef je dan af aan de bevolking die lijdzaam moet toezien hoe hun leven steeds meer “overleven” wordt? Rutte geeft het advies van uitgeven, terwijl minister Klijnsma () ons massaal een moestuin of LET OP een eigen afbetaald huis toewenst.

Ik vraag mij af hoeveel gezinnen, personen halverwege de maand in een blutte bankrekening staren en een flinke pot janken, of minstens een slechte nachtrust op een lege maag genieten? Hoeveel kinderen maken zich zorgen om hun bestaan? Ik vraag mij af hoeveel mensen er in een depressie geraken, of erger nog, door het uitzichtloze bestaan een einde aan hun leven maken? Ik vraag me af hoeveel mensen ruzie krijgen in het gezin door de toenemende spanningen, na het verliezen van een baan? En hoeveel echtscheidingen worden hier veroorzaakt? Hoeveel mensen sterven onnodig omdat ze de kosten van een behandeling niet kunnen dragen?

 Hoeveel kinderen lopen op te kleine schoenen, in versleten kleding, en gaan zonder ontbijt de deur uit? Hoeveel ouders zijn wanhopig? Hoeveel van deze kinderen en ouders raken verslaafd aan middelen, of belanden in een circuit waar ze “snel” geld kunnen verdienen? Om hoeveel mensen gaat het in ?

De maatschappelijke kosten van het afbraakbeleid zijn enorm!

DEEL daarom dit bericht, zorg dat ieder uit zijn luie stoel komt

Ook Stopdebankiers.nl maakt zicht ernstige zorgen en steunt de actie die Break The System organiseert.

DATUM/TIJD:

27/01/2015 van 11:00 uur tot 20.00 uur

LOCATIE:

Binnenhof, Den Haag

Het is zover…. 27-01-2015… zet die datum in je agenda!! Dit wordt een datum die je niet snel zal vergeten! Er zijn op dit moment VELE aanmeldingen van mensen die komen.

Nederland in opstand!

In deze planner kun je je registreren voor het event! Zo bieden we ook mensen zonder Facebook een mogelijkheid om zich kenbaar te maken!

U komt toch ook? Aanmelden voor de demonstratie !! kan op deze pagina

Facebookpagina: Demonstratie
Tegen de groeiende armoede in Nederland

Lees verder via Stop de bankiers.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ritsie
6 jaren geleden

Wat zijn de Nederlanders toch een klote volk geworden, ik haat mijn eigen volk dat maar braaf in de rechte lijn lopen zoals de regering of beter gezegd (list en bedrog) het graag ziet ,alles en iedereen moet controlleerbaar zijn , wij leven hier in een verkapte stasie beleid zoals het vroeger in de DDR er aan toe ging ,klootjesvolk word WAKKER en laat van je horen want als je niks doet zal je er later spijt van krijgen ,als het niet al te laat is. Iedere dag met ergernis opstaan ergerend over het klote beleid wat er gevoerd word in dit land, niks word er voor de arme gedaan en het woord voedselbank hoor je ze nooit over in Den Haag en we zijn nog wel zo rijk pfff, nee dit is mijn land niet meer waar ik vroeger zo trots op was ,maar niet getreurd Rutte word wel afgerekend bij volgende verkiezingen en daar kan hij niks aan veranderen beter Geerd Wilders stemmen die bakt er ook niks van maar is de enigste met toekomst visie , slechter dan Rutte kan hij het nooit doen maar is teminste wel voor het volk daar.al met al leert de regering mij wel hoe je belasting moet ontduiken ,altijd tanken en boodschappen doen in Belgie en de belasting gun ik liever de Belgen dan dat ik hier in dit land een steentje bijdraag Rutte de POT op met jou en je bende rovers ……

Marco Westlander
6 jaren geleden

ach ritsie. slechter dan Rutte kan niet? En u kiest blind voor de blonde roerganger. Fuhrerschap op z’n N-Koreaans. Dat kunt u toch niet menen!??

Uw blonde roerganger voor de Nederlanders? De namen Henk en Ingrid horen we hem niet meer noemen. Die retoriek werkt niet meer, de mensen kun je lang in fabels laten geloven – maar niet voortdurend.
De man voegt niks toe. En al helemaal niks nieuws. Hij is ´controled opposition´, een lawaaipapagaai.

Klassieke oorlogstechnieken. Hij is er niet het brein achter. De clown. Hij is een product door de media heilig verklaard. ´Gobbels´-propaganda. Die stoorzender in de politiek neemt grote sommen geld aan van anti-democraten. Globalisten die streven naar 1 regering voor de hele wereld.

De grote politieke partijen worden allemaal duidelijk gedirigeerd door de globalisten.
Toen Bolkesteijn´s VVD in het kabinet kwam, ging hij naar Amerika. Op het NOS-Journaal zei ´zo moet je politiek bedrijven´.
Oftewel, de man heeft daar zijn programmering ontvangen.
Al snel begon hij zijn oekaze tegen gastarbeiders, die wij in ghetto´s dumpten. Niks is toevallig in de politiek. De geblondeerde roerganger is een product uit dezelfde stal.

De vijanden van onze beschaving, vrijheid, welvaart, werkgelegenheid, souvereiniteit liggen altijd op de loer om onvrede in de samenleving te benutten voor hun eigen agenda.
Houd u uzelf niet voor de gek; de ´kans´ is nul dat de geblondeerde roerganger werkelijk voor de Nederlander vecht, en afwijkt van de stalorders.

Je ziet eenzelfde kiezersbedrog bij de VVD, PvdA en – nog in de luwte – D66.

6 jaren geleden
Mike
5 jaren geleden

Het grote verschil door een fout -en asociaal “Milton Friedman US verdien model. Hieraan inherent is de toename criminaliet en ontwrichting samenlening

Een te grote sociale ongelijkheid lijdt altijd tot geweld -daarom is dit -in een samenleving slecht voor de economie. Die Sociale scheiding wordt niet door politici bestreden, maar opzettelijk door die politici in stand gehouden om macht te bezitten. Heers & verdeel principe

De huidige neoliberale maatschappij is zo’n voorbeeld wat veel geweld, vervreemding en angst oproept -en hierdoor ook veel [sociale] schade veroorzaakt. Burgers wijzen bij geweld altijd naar de directe daders van geweld terwijl de feitelijke daders – “de Politici” -zijn.

In een maatschappij-model volgens het Europese “Rijnlandse” principe ‘lag’ een “sociale samenleving [van] overleg opgesloten. Een maatschappij model volgens het US Markt principe ligt een conflictmodel opgesloten -tevens een verdienmodel. Kwantiteit gaat in dit laatste model ‘boven kwaliteit. Dit economisch Markt- en verdienmodel -is afkomstig van de joodse econoom ‘Milton Friedman’ [leerling van Leon Strauss]. Inmiddels weten we dat marktdenken & Europa cultureel [traditioneel] geen vrienden van elkaar zijn. Een Neoliberale maatschappij gebaseerd op een hard verdienmodel -wordt automatisch eerder asociaal -en crimineler. In een neoliberaal systeem is voorts geen plaats meer voor pauze -maar eerder voor chaos. Voorts ligt in een Neoliberaal maatschappijmodel “normeloosdheid –Hufter -schofferingsgedrag & respectloosheid” opgesloten. Ook zal de fysieke gezondheid van [veel] burgers in een Neoliberale maatschappij aanzienlijk verslechteren -agv. tweedeling. En ontstaan er meer psychische afwijkingen. De machthebber zal het oude “samenlevings-model” tegenwerken -door bv. Flexcontracten etc.in te voeren. Alsmede GSM’s om [vooral] samen tegen te werken. Immers de Elite is alleen bang voor de Massa. Groepsgedrag is gervaarlijk voor de Elite [Rijke] Top. De natuurlijke biotoop van de mens is nl. een samenleving -deze is weg. Samen waren we immers sterk. Daar was de Elite bang voor. De Eu cultuur is ook ‘niet’ gelijk aan de US cultuur [welke ?] -en de Eu is niet gevormd naar een Marktsysteem. Dit wordt op termijn een class tussen het Avondland Europa [plus Rusland] -tegen de US aan de andere kant.

De huidige [en kunstmatige] crisis is opzettelijk door banken ons door de strot geduwd en zal voorlopig zo blijven.

Ons gehele Rechtssysteem “heden” is gebaseerd op foute Angelsaksische gronden.

We “hadden” in Europa als rechtsbasis -het systeem volgens Jean-Jacques Rousseau (1762)
met het “DU CONTRAT SOCIAL ou Principes du droit politique” [sociaal contract]

Nu “hebben” een Rechtssysteem volgens–Thomas Hobbes (1651)
“Hypothesis: The Social Contract The State of Nature”

Twee recht tegenover elkaar staande systemen. Overlegmodel [Eu] tegenover conflictmodel [US]
-Jean-Jacques Rousseau ging er van uit -dat de Mens van Nature goed is. Maar slechte dingen aanleerde.

J.Rousseau => consensusmodel. Tegenover Th.Hobbes => conflictmodel

Bij Thomas Hobbes wordt de mens als slecht -en “zonder vrije wil” geboren [Eng].
Op dit denken is het gehele Angelsaksisch conflict -en verdienmodel gebaseerd.

En daarom krijg je [ook] zulke vreemde juridische uitspraken
En daarom is er ook geen sprake meer van een samenleving met pauzes.
En daarom kan je ook aan geweld -geld verdienen.
En daarom kan je ook aan angst en onveiligheid geld verdienen.
En daarom kan je ook aan een slechte gezondheid geld verdienen.
En daarom is schoffering en een zondebok zoeken in de media gelijk aan “vrijheid van mening”.
En daarom houdt het Angelsaksisch systeem niet lang stand binnen Europese gemeenschap.

NB.. Rijnlands model was vanaf 1945 de Europese Samenleving. Na 9/11 kregen we het US Marktmodel. Dit US systeem is gebaseerd op “denk alleen aan jezelf” ondermeer .Hedonisme en Decadentie de samenleving volledig ontwricht. Dit US model betekend “Weg samenleving & weg veiligheid”. Welcome in the USA + onveiligheid + geweld + diefstal. Thats the USA. Zie ook het boek “Botsende culturen” door Samuel Huntington. En “Brave New World” van Aldous Huxley

Claus
4 jaren geleden

MARK RUTTE. WEET, GEeń,bal, doet, geń, balis ,GEWOO HOPELOZE, PRUTSER. WEG, MET, DIT”FIGUUR” ID DUIDELIJK, “GESTOORT”, JUST, CRAZY.

Zo werkt dat, Let op; IP adres-tracking; Webwinkels laten klanten zoveel mogelijk betalen

Graaien maar: Tweede Kamer komt niet terug van reces voor debat topinkomens