in ,

Schijnheilig, sinds 2007 al afbraak door D66: Pechtold bezorgd over middeninkomens

-leider Alexander Pechtold maakt zich zorgen over de middeninkomens in 2015. Hij wil dat die in 2015 meer te besteden krijgen door lastenverlichting.

„Dat is goed voor de economie en dus ook voor de werkgelegenheid”, zei Pechtold maandag voor hij aanschoof bij het coalitieoverleg op het ministerie van Financiën. Volgens Pechtold hebben de coalitiepartijen te weinig aandacht voor de koopkracht van middeninkomens. In de kabinetsplannen voor onder meer de zorg valt deze groep „tussen wal en schip”.

Ook ChristenUnie en SGP sloten maandag aan bij het eerder begonnen overleg tussen de top van het kabinet en de coalitiepartijen VVD en PvdA.

Net als willen ChristenUnie-leider Arie Slob en zijn SGP-collega Kees van der Staaij dat er volgend jaar extra lastenverlichting komt voor de lagere en middeninkomens. Om de financiële positie van de hogere inkomens te verbeteren heeft het kabinet eerder al 1 miljard gereserveerd.

via Telegraaf.nl.

Foto via Michiel2005


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We luisteren niet naar Rutte: „Autoverkoop zakt tot laagste niveau 45 jaar”

Marktwerking in de Zorg? Schokkend: ruim 80 miljard meer uitgaven in 3 jaar!