in , ,

Schutter Florida: “De CIA hersenspoelde me en dwong me te vechten voor IS”

Estaban Santiago Jason Bourne

Esteban Santiago, de verdachte van de schietpartij van vrijdag op de luchthaven van Fort Lauderdale in Florida, meldde zich enkele maanden geleden bij de FBI waar hij verklaarde dat hij werd gedwongen om te vechten voor Islamitische Staat (IS).

Hij zei dat hij stemmen in zijn hoofd hoorde, onder meer van de CIA, die hem vertelden dat hij propagandafilmpjes van de terreurgroep moest bekijken.

De 26-jarige man is volgens functionarissen een Irak-veteraan die in augustus ontslagen werd bij de Alaska National Guard nadat hij gedegradeerd werd, aldus de media.

Wapens

Bij de schietpartij in de bagagezaal van Hollywood International Airport kwamen vijf mensen om en raakten 13 anderen gewond.

De verdachte wachtte daarop de politie op, die hem arresteerde. De dader had zijn tas opgehaald en in de toiletten zijn wapen geladen.

Reizigers mogen op het vliegtuig wapens meenemen, zolang die niet geladen zijn, in een stevige doos worden bewaard en in de ingecheckte bagage zitten.

Ook munitie mag mee op het vliegtuig.

 

 

https://youtu.be/uyLiYxvDsDo

 

Gehersenspoeld

Na het incident werd een groot deel van de vluchten naar de luchthaven omgeleid en werd het vliegveld, dat dagelijks 80.000 tot 100.000 reizigers over de vloer krijgt, gedeeltelijk geëvacueerd.

Santiago werd van april 2010 tot februari 2011 uitgezonden naar Irak. Daarvan kwam hij terug als ‘een ander mens’, zo zei een tante op de Amerikaanse omroep MSNBC.

Volgens Mike Adams van Natural News is de verdachte duidelijk gehersenspoeld door de inlichtingendiensten.

https://youtu.be/NXjcMt9ZVsw

 

Marionet

“Ze maken vaak gebruik van Amerikaanse legerveteranen,” schrijft hij. “Als er dan iets misgaat, kunnen ze zeggen dat het te maken heeft met posttraumatische stressstoornis.”

“Zo maakt de diepe staat een ‘Jason Bourne’: ze kiezen een gehoorzame soldaat uit, stoppen hem vol pillen, dwingen hem om propagandavideo’s van IS te bekijken en indoctrineren hem net zolang tot hij klaar is voor een missie,” aldus Adams.

“Als het groene licht is gegeven mag de gehersenspoelde marionet een massamoord plegen, om vervolgens gelijk te worden gearresteerd of uitgeschakeld,” voegde hij toe.

Lees verder via de Bron: Schutter Florida: “De CIA hersenspoelde me en dwong me te vechten voor IS” | Time2Wakeup!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ed35b60e28f51c3e81584d04ee44408be273ead610b5174295f0 640 times

Strange times: De 1e week van 2017

7542128916 117b3ea264 wapens

De ongekozen EU-commissie gaat de wapenindustrie subsidiëren