in , ,

Seks opwekkende injectie voor vrouwen voor sex zonder stress goedgekeurd

cdd20 / Pixabay

De Amerikaanse voedsel- en medicijnenautoriteit (FDA) heeft vrijdag een nieuw medicijn goedgekeurd dat de lust tot seks bij vrouwen vergroot. Het gaat om het middel Vyleesi, dat via in het dijbeen of de buik wordt ingebracht.

Het medicijn is bestemd voor vrouwen die nog niet in de menopauze zitten en kampen met een langdurig gebrek aan seksuele lust, met stress tot gevolg.

De goedkeuring de FDA (Food and Drug Administration) vond plaats op basis van ingevulde vragenlijsten waaruit bleek dat vrouwen die het middel gebruikten meer zin kregen in seks en minder last hadden van aan seks gerelateerde stress.

De vrouwen die de vragenlijsten invulden maakten geen melding meer seks, wat wel het doel is van het medicijn. ,,Vrouwen willen niet meer seks. Ze willen betere seks’’, aldus dr. Julie Krop, hoofd van de medische afdeling van het farmaceutische bedrijf Amag Pharmaceuticals, dat het medicijn ontwikkelde.

Lees verder bij de bron: destentor.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Huis in het buitenland én bijstandsuitkering ontvangen is binnenkort verleden tijd

‘Gevangenen Nederlandse missie toch wel gemarteld door geheime dienst Afghanistan’