in

Sharia schikking bij Rechtbank Den Haag

Bij de hebben twee partijen vorige week een ‘ schikking' bereikt. Eiser en gedaagde beschuldigden elkaar van maar hadden allebei een bewijsprobleem. In het proces-verbaal is de schikking tussen partijen vastgelegd: zij zullen elkaar binnen twee maanden treffen bij een imam om te zweren op de dat hun stelling de is.

De minnelijke regeling werd bereikt tijdens een zitting bij de Rechtbank Den Haag, sector kanton. Eiser was een huurder die stelde borg betaald te hebben. Hij eiste het bedrag nu terug. De verhuurder bestreed dat er ooit een borg voldaan was en had bovendien een eis in reconventie vanwege vermeende schade ingesteld.

Beide partijen konden hun eisen niet goed onderbouwen. Daarop stelde eiser voor dat partijen hun stelling konden bewijzen door op de Koran te zweren dat hun standpunt de waarheid is.

Lees verder via Advocatenblad

 

Foto via AslanMedia


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vergeet de politiestaat, welkom in de belastingstaat

Bewoners Zorgcentrum onder druk gezet om in een landelijk onderzoek een hoog cijfer voor de zorg te geven