in ,

Slaap Kindje, Slaap…. De verbanning van de ‘waarheid’

We zijn het erover eens , er gebeurt iets wat het daglicht niet kan verdragen. de meeste mensen zeggen dat het onzin is. Helaas de werkelijkheid is anders. Wat doen ze, wat willen ze , waarom gebeurt dit ?

De vragen van mensen zijn legio maar antwoorden zijn gebaseerd op theorieën en er is niets tastbaars wat een 2e agenda rechtvaardigt. Internationaal slaat de toe voor de bevolking, we moeten niet zo ver denken roept Cameron, er zou een verbod moeten komen op de alternatieve media.

Allemaal een beetje vreemd en helemaal niet lekker ! We kennen de Bilderberg Groep, opgericht door een Nederlander, nou ja, Duitser. Wat willen ze, wat doen ze eigenlijk ? Niemand die het weet. Wat we wel zien is dat personen die aan zo'n conferentie deelnemen, gelanceerd worden. Hij of Zij krijgt ineens leuke baantjes of een belangrijke politieke taak. Gaat daardoor D'66 ineens zoveel stemmen trekken ? Is het de reden waarom Samson impopulair moet worden om de PvdA van het toneel te laten verdwijnen?

Zo ook de politieke peilingen die 1 x per week door Maurice De Hond worden weergegeven. Zinnig ? Nee niet echt. In de peilingen wordt absoluut geen rekening gehouden met opkomst. Je ziet dat CDA stabiel blijft, de PVV af en toe een zeteltje wint. Maar heel verwonderlijk is dat de VVD altijd er zetels bijkrijgt of nagenoeg niets verliest. De peilingen zijn niets anders dan manipulatie van bobo's die zichzelf geweldig vinden en de “domme” Nederlander gaat erin mee.

De is altijd maoïstisch en communistisch, terwijl dit eigenlijk de enige partij is die echt nadenkt over veranderingen die ten goede komen aan het volk. Het volk wil het niet zien en dat doet mij denken aan de USA die communisten in de 60'er jaren verfoeiden en vervolgden. waar dat toe leidde was de moord op Kennedy en sindsdien is het egoïsme en kapitalisme wat de klok slaat. Oorlog op oorlog om geld te verdienen.

We zien het nog steeds. Mensen zijn pas “gelukkig” als ze carrière maken en geld verdienen. Huisje , boompje beestje dat is de standaard en werken werken en nog eens werken . Doe je dit niet ben je een loser en een onrendabele. Er wordt ons veel wijs gemaakt en dan krijgt het weer een twist.

Er zijn nog zoveel vragen over onze staat en de inrichting ervan. Niemand komt met zinnige antwoorden. het is de eeuw van Informatie en desinformatie.

We kennen de moord op Fortuin door Volkert van der Graaf, maar waarom heeft hij het gedaan, waarom mag hij niet spreken met de pers, waarom is het mysterie van de 3 geweerkogels nooit opgelost ? ga zo maar door. Een burgeroorlog was aanstaande toen Theo van Gogh werd vermoord door een radicale Moslim, maar ook hier weer veel vragen en geen antwoorden. Wel een film van deze programmamaker en nog een goede ook. Moest hij sterven omdat hij de moord van Fortuin in beeld bracht, en raadde hij de motieven ? Dit behoeft onderzoek want het ruikt naar een complot door de Nederlandse veiligheidsdienst en politici.

Dan hebben we de zwarte piet kwestie, een afleiding van het MH17 vraagstuk/onderzoek ? Waarom krijgen enkele actievoerders  het voor elkaar om een kinderfeest en traditie te mogen verzieken?

Ook een kwestie in het verleden over het legitimatiebewijs en de kosten ervan. Ineens wordt er na een uitspraak van de dat dit bewijs gratis moet zijn, een binnen 24 uur opgesteld om deze uitspraak teniet te doen ? De snelheid waarmee dit gebeurt is geen democratisch proces te noemen ! Ene Donner, een arrogante, buiten de maatschappij levende ambtenaar wordt daarna gelijk gepromoveerd tot een luizebaan bij de raad van staten. Nog meer macht en minder empathie.

Dan krijgen we Europa nog en de verontwaardiging over het maten met 2 maten. Ruzie en uiteenvallen is aanstaande of toch weer niet ? De spelen zo'n grote rol dat die de macht hebben en politici liften maar mee op dit fenomeen. Follow the money, als je dat doet rijzen de haren te bergen. Alles draait om geld en de menselijke maat is weg. Het wordt tijd voor verandering ! Het ontwaken is niets anders dan de vragen beantwoorden die hierboven gesteld zijn.

In Duitsland, Ijsland, Spanje en Groot Brittannië roert de bevolking zich momenteel heel erg met protesten en onlusten, dit is een stijgende trend. Occupy komt ook weer om de hoek kijken en ze komen groter terug dan ooit. Go with the flow, wakker worden het is niet langer de tijd om te slapen. Stel vragen en stuur ze weg dat rapaille. Einde van de en onderdrukking. Nederlanders,Medelanders,,Turken,Marokkanen en Somaliërs. het zijn allemaal mensen op zoek naar rechtvaardigheid en een leven om te leiden.

Lees verder via UrubiN.

 

Foto via anietje


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

EU is zo transparant: Nog geen inzage in cijfers naheffing EU-landen

Te idioot voor woorden: Agent krijgt werkstraf voor dodelijk ongeval