in , ,

Slechts 13% van de migranten zijn een echte vluchteling

5755270530 ab336df57f uk migrants

De organisatie Arsen van de Wereld (Médecins du Monde) heeft een groot onderzoek verricht onder bijna 10.000 migranten. Daaruit blijkt dat slechts 13,7% van hen zegt voor oorlog te zijn gevlucht; de meesten geven ruiterlijk toe dat ze enkel om financiële redenen naar Europa zijn gekomen.

Volgens alle regels en verdragen zou dus het leeuwendeel van de migranten weer moeten worden uitgewezen, iets waar echter nog nauwelijks sprake van is.

Van de 10.000 ondervraagde migranten is bijna de helft illegaal in Europa. Daaruit volgt dat het werkelijke aantal migranten nu al vele malen groter is dan de politiek de bevolking wil doen geloven. De officiële cijfers zouden daarom wel eens met 50% tot 100% moeten worden verhoogd.

53,1% van de migranten erkent naar Europa te zijn gekomen voor een beter leven, dus dat  ze feitelijk enkel ‘gelukszoekers’ zijn. 20,5% noemt politieke redenen, en slechts 13,7% is gevlucht voor oorlog (tenminste, als zij allemaal de waarheid spreken, wat volgens tal van andere onderzoeken en gegevens maar zeer de vraag is). 3,1% is hier vanwege gezondheidsredenen. MdM eist dat de migranten in Europa volledige toegang krijgen tot alle medische voorzieningen.

Open grenzen, gratis gezondheidszorg, gratis transport

Dat niet alleen: de artsenorganisatie wil dat Europa zorgt voor veilige en geweldsvrije migratieroutes naar Europa, onafhankelijk van hun afkomst en nationaliteit. Zowel de gratis medische voorzieningen als het gratis transport voor miljoenen moslimmigranten zullen door de Europese bevolking moeten worden betaald. MdM wil ook dat alle migranten zelf mogen kiezen in welk land ze gaan wonen, en dat er zo snel mogelijk voor wordt gezorgd dat ze allemaal hun complete familie kunnen laten overkomen, omdat ‘er anders verstrekkende negatieve gevolgen voor hun psychische welbevinden’ zullen volgen.

Duitsers halen migranten met chartervluchten op

Afgelopen dinsdag werden de eerste migranten uit Eritrea, Syrië, Iran en Irak met chartervluchten uit Italië naar Duitsland gevlogen. De komende tijd worden minimaal 1000 migranten per maand opgehaald. Vorig jaar besloot de EU om 160.000 migranten die in Italië en Griekenland verblijven te verdelen over de rest van de EU. Duitsland heeft zich ertoe verplicht 40.000 van hen op te nemen.

Italië zet 80 jarige man uit zijn hotel om Afrikaanse migranten op te vangen

Er komen veel woedende reacties op deze video uit Italië, waarop is te zien hoe een 80 jaar oude man ondanks luid protest door de politie zijn eigen hotel wordt uitgezet, omdat dit door de overheid is opgeëist voor de opvang van Afrikaanse migranten. De beelden zijn symbolisch voor hoe de Europese gevestigde orde met de eigen bevolking omgaat, namelijk miljoenen moslimmigranten en hun intolerante, haatzaaiende religie aan ons opdringen, waardoor onze samenleving totaal zal veranderen en verarmen, zonder dat ons ooit is gevraagd of we dat nu wel willen.

 

 

Lees verder via de Bron: xandernieuws.punt.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
podesta broers madeleine ontvoerders

Zou het? : ‘Hillary’s campagneleider John Podesta betrokken bij verdwijning Madeleine McCann’

14469138488 7b199a361c Sylvana simons

False Flag? Komt haatfilmpje van Sylvana of DENK zelf?