in ,

Slinkse politie gaat boerkaverbod omzeilen door boerkavrouwen te faciliteren via trucje

De is de wet, zo zal menigeen uit de mond van een politieagent gehoord hebben. Eén kilometer te hard rijden is ook verboden, en door rood licht rijden mag ook niet als er verder geen verkeer is. Maar nu gaat de zélf kunstjes uithalen om de wet te omzeilen, zo vernemen we van de wetshandhavers.

Ze willen namelijk alles uit de kast halen om boerkavrouwen tóch te kunnen helpen ondanks het .

Gisteren vernamen we dat onze nationale politie best bereid is een loopje te nemen met het boerkaverbod. Nadat ziekenhuizen al aangaven gewoon een lange neus te zullen maken naar de wet die volledige vermomming in een al-Qaidatent verbiedt, gaat ook de politie per 1 augustus een oogje dichtknijpen.

Boerkavrouwen zijn dan niet meer welkom in politiebureaus, maar door die kleinigheid zullen de hoeders van de straat zich niet laten kisten!

Ze vinden namelijk dat zij de vrouwen die verkleed gaan als brievenbussen wel degelijk gewoon moeten faciliteren.

Dus als zij niet op bureau mogen komen om de politie van een staat in te schakelen waarvan zij de cultuur afwijzen… nou, dan gaat de politie wel even op z'n Hollands een potje bending over backwards doen om deze salafistische schoonheden volledig te fêteren:

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het conflict tussen Turkije en Cyprus startschot voor EU-blamage? En oorlog?

De Russen!!! Politie roept via Facebook op om FaceApp te verwijderen