in , ,

Sluizen gaan open: Turkije zegt EU-vluchtelingendeal op

heeft volgens zijn minister van Buitenlandse Zaken Mevlüt Çavuşoğlu de vluchtelingendeal met de EU opgezegd. ´s deal met de Turkse despoot Erdoğan, die de Duitse belastingbetaler ettelijke miljarden heeft gekost, is mislukt.

Op Europa en vooral op Duitsland zal binnenkort de volgende stroom “vluchtelingen” afkomen. In Turkije bevindt zich een alleen maar grof te schatten aantal mensen uit ë, evenals uit andere landen in het Midden-Oosten en Zuidoost-Azië.

Turkije heeft van de EU € 6 miljard geïncasseerd om vanuit Turkije de EU binnen gesijpelde weer terug te nemen.

De deal was door Merkel quasi alleen met de Turkse despoot Erdoğan bekokstoofd. De andere EU-landen wisten van deze solo van Merkel net zo weinig als van die in september 2015, waarbij ze ettelijke in Duitsland geldende wetten en internationaal bindende akkoorden buiten werking stelde.

Merkel liet in totaal € 6 miljard uit de geldbuidels van de belastingbetalers naar de Bosporus omleiden, opdat Erdoğan daarmee zijn krappe en de zieke Turkse economie kon ondersteunen. Officieel zou het geld natuurlijk voor de verzorging van de “vluchtelingen” moeten dienen. Het grootste deel van dit geld lekte echter op wonderbaarlijke wijze op weg naar de definitieve bestemming weg.

Erdoğan had al meerdere keren een financiële extra portie geëist, van de kant van de andere EU-landen had men echter de fatale solidariteitsbijdrage van Merkel afgeremd; Erdoğan, die met de mensen in zijn land een soort handel wilde drijven, kreeg nu nul op het rekest. Hert resultaat: nu wil Erdoğan van Turkije quasi een transitland maken en de “vluchtelingen” allemaal naar de EU laten doormarcheren.

Zijn minister van Buitenlandse Zaken Mevlüt Çavuşoğlu heeft afgelopen maandag de deal opgezegd.

Lees verder bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Financiële repressie, de nieuwe slavernij!

Help mee en stop de onwettige digitale euro!