in , ,

Sluizen gaan open: Turkije zegt EU-vluchtelingendeal op

heeft volgens zijn minister van Buitenlandse Zaken Mevlüt Çavuşoğlu de vluchtelingendeal met de EU opgezegd. Merkel´s deal met de Turkse despoot Erdoğan, die de Duitse belastingbetaler ettelijke miljarden heeft gekost, is mislukt.

Op Europa en vooral op Duitsland zal binnenkort de volgende stroom “vluchtelingen” afkomen. In Turkije bevindt zich een alleen maar grof te schatten aantal mensen uit Syrië, Iran evenals uit andere landen in het Midden-Oosten en Zuidoost-Azië.

Turkije heeft van de EU € 6 miljard geïncasseerd om vanuit Turkije de EU binnen gesijpelde weer terug te nemen.

De deal was door Merkel quasi alleen met de Turkse despoot Erdoğan bekokstoofd. De andere EU-landen wisten van deze solo van Merkel net zo weinig als van die in september 2015, waarbij ze ettelijke in Duitsland geldende wetten en internationaal bindende akkoorden buiten werking stelde.

Merkel liet in totaal € 6 miljard uit de geldbuidels van de belastingbetalers naar de Bosporus omleiden, opdat Erdoğan daarmee zijn krappe begroting en de zieke Turkse economie kon ondersteunen. Officieel zou het geld natuurlijk voor de verzorging van de “vluchtelingen” moeten dienen. Het grootste deel van dit geld lekte echter op wonderbaarlijke wijze op weg naar de definitieve bestemming weg.

Erdoğan had al meerdere keren een financiële extra portie geëist, van de kant van de andere EU-landen had men echter de fatale solidariteitsbijdrage van Merkel afgeremd; Erdoğan, die met de mensen in zijn land een soort handel wilde drijven, kreeg nu nul op het rekest. Hert resultaat: nu wil Erdoğan van Turkije quasi een transitland maken en de “vluchtelingen” allemaal naar de EU laten doormarcheren.

Zijn minister van Buitenlandse Zaken Mevlüt Çavuşoğlu heeft afgelopen maandag de deal opgezegd.

Lees verder bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL= gidsland NWO
1 jaar geleden

Het is helemaal niet nodig om Erdogan of wie dan ook geld te geven. Iedere rechtgeaarde EU politicus (ik ken alleen Farage) weet dat de EU duidelijk grenzen moet stellen en dat immigranten alleen onder strenge voorwaarden worden toegelaten en dat illegalen zonder geldige papieren linea directa wordt terug gestuurd. Het is natuurlijk krankzinnig dat Merkel wel even zegt dat zij 1.5 miljoen vluchtelingen wil toelaten (namens wie spreekt zij?). Merkel is erkend Illuminati lid. Er is alle reden voor een restrictief beleid. De ervaringen zijn niet anders dan dat de moslim immigranten uit Afrika zich in geen honderd jaar zullen aanpassen. En waarom hoor ik de NL regering zich niet veel duidelijker uitspreken in plaats zich in allerlei bochten te wringen?

Ik herken dit land gewoon niet meer …

Simon
1 jaar geleden

Hollanders – zijn vervloekte Calvinisten, dat zijn de hielenlikkers van de vijand / gezag. [ = het gezag Amerika en de Apen in de Eu]. Die vervloekte en domme Christelijke honden snappen kennelijk nog steeds niet dat ook NL bij/ in een complexe economisch en financiele oorlog is betrokken. Een wereldwijd conflict tussen van het Systeem van de politiek filosoof Leo Straus [De] en de denker Confucius. Een oorlog welke door de zionistische Elite in Amerika wordt geleid. Op het State Departement zitten 4 J**dse personen die de gehele Westerse wereld in de tang hebben – en het buitenland beleid bepalen. Deze 4 JWHA afgezanten schrikken er niet voor terug om een Godsdienst in het MO te beginnen- -en daarnaast een oorlog tegen China op te starten. Hollands klootjesvolk jullie zijn de slaven van de Elite in Amerika. In WOII kende men het actieve verzet en ondergrondse. Hier laat men zich door [criminele bende] neoliberalen de ogen dichtsmeren en krijgt u “als u nog geluk hebt ‘werk – en anders 3 bijbanen ‘als enig inkomen. In Nederland gevestigde Politieke partijen zijn in een verre gaande staat ontbinding -en de Rechtstaat is tegen betaling verkwanseld aan het bedrijfsleven en hun collusie vrienden.
.
wel te rusten

Gerd
Antwoord aan  Simon
1 jaar geleden

Degene die het best heeft geluisterd naar Leo Straus was Milton Friedman.

willem
1 jaar geleden

Geachte Calvinisten
.
De overheid zoals vermeld in de Bijbel -in het Boekdeel Romeinen [door Paulus] ‘bestaat al een tijdje niet meer.
.
Nogmaals : er is geen overheid
.
Zeker geen overheid die over waakt

Financiële repressie, de nieuwe slavernij!

Help mee en stop de onwettige digitale euro!