in , , ,

Nepnieuws: stiekeme video bij VN meeting over UFO boven het Pentagon afgelopen december

Als iets te moois is om waar te zijn, dan is dat vaak ook zo en dit geldt ook voor de Disclosure toespraak bij de . >>

https://youtu.be/0JKSI3o546o

Ik ken de taal van de video beschrijving niet en heb het dus door translate gegooid. Niet belangrijk, want de beelden spreken voor zich.

Aan het begin van de video hoort u het verbod om video of audio op te nemen en de ‘ketens’ die ze uitzenden te bedreigen, worden ze verwerkt. Het is een privésessie. Het is niet in de sessies die de laat zien.

Aliya Prokofyeva, in deze video van de VN in New York op 22 december 2018, het aanpakken van de Algemene Asamble, kondigt aan dat in december 2018 hebben bevestigd UFO en onderhouden officieel contact REGERING VAN DE EN met een schip piramidevormige metalen vliegen over Washington en het Pentagon, van onbekende oorsprong en vermeende buitenaardse, duidelijk te maken dat het contact was rustig.

De signalen en emissies van het object vallen samen met de gedetecteerde signalen (de snelle radio burst FRB 180814.J0422 + 73 a 1. 5B lichtjaren en de exacte coördinaten van dat signaal worden momenteel doorzocht terwijl het UFO-contact nog steeds wordt onderzocht. Opmerking: het waarnemen van die piramidale UFO was gemeld en gefilmd in Washington in december 2018.

Het is beschikbaar op je tube. Alle gegevens kunnen worden gecontroleerd. Vraag het haar en de VN. STEL HAAR. VRAAG DE VN. Aliya Prokofyeva

https://www..com/watch?v=d8jBTyc27DU

Het gaat dus over dit:

 

Backup links:

https://www.youtube.com/channel/UC-N1…

https://www.youtube.com/watch?v=HRchZ…

https://www.youtube.com/channel/UC-N1…

Voor zover ik gekomen ben, zou het inderdaad bij een VN meeting kunnen zijn en de dame in kwestie lijkt na een korte zoektocht ook legitiem. Zoals altijd: oordeel zelf. Vrij apart overigens, een vliegende pyramide.. Just saying.

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zelfs pro-Euro The Economist is om: ‘de euro is een economisch fiasco’ en ‘de laatste tien jaar zijn afgrijselijk geweest’

Chicago kouder dan Antarctica, Trump: What the hell is going on with Global Warming? Please come back fast