in , ,

Snoek zwemt tegen meisje aan: Gemeente wil Drentse plas leegvissen

meinig / Pixabay

De gemeente Hoogeveen wil een recreatieplas bij Hollandscheveld leegvissen nadat vorige week een meisje werd gebeten, vermoedelijk door een snoek. De 11-jarige Mirthe raakte gewond aan haar knie en moest naar het ziekenhuis.

Het meisje stond in het water op een plek waar het ongeveer een meter diep was. Ineens voelde ze iets tegen haar been klappen en daarna volgde de beet.

RTV Drenthe meldt dat veel mensen inmiddels niet meer durven te zwemmen.

De gemeente zegt de zorgen serieus te nemen en laat weten het erg vervelend te vinden voor het meisje. Er wordt met visverenigingen gepraat over het verplaatsen van de vissen naar een naastgelegen visvijver.

Wanneer dat gaat gebeuren, is nog niet bekend. Omdat er formeel een visverbod geldt voor de recreatieplas, moet eerst uitgezocht worden hoe dat juridisch zit.

Henk Mensinga van de Hengelsportfederatie Drenthe benadrukt dat het incident een uitzondering is. “Het komt maar heel weinig voor dat een snoek een mens bijt. Het is in al die jaren de tweede keer dat ik dit hoor.”

Lees verder bij de bron: NOS


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Henk
1 jaar geleden

De levensruimte van een snoek is water . Als je wil zwemmen ga je naar een zwembad .

NL regering volledig weg kwijt ...
1 jaar geleden

Iets verbaast mij: als een meisje wordt gebeten door een enkele snoek die in zijn eigen habitat verblijft komt de Gemeente onmiddellijk in actie en moet de snoek weg.
Als moslims, die gast zijn in NL, autochtone burgers meer dan lastig vallen, misdrijven plegen (diefstal, messen), de sfeer compleet verzieken (zwembaden), vrouwen aanranden en verkrachten en eisen dat NL zich moet aanpassen aan de moslims (scholen, politiek, rechtspraak, halal, kleding) etc dan mogen de burgers niets zeggen en is de overheid poeslief tegen de moslims. Gemeenten staan direct klaar met uitkeringen en ruime huizen ….. terwijl autochtone jongeren thuis bij hun moeder verblijft omdat er geen woningen zijn ….
Zelfs een boerkaverbod wordt weer zo uitgelegd dat ambtenaren wel naar buiten gaan om de moslima ten dienste te zijn. Dit is krankzinnig ! We leven hier in NL en niet in Marokko.

Kan iemand mij uitleggen wat hier aan de hand is en wat doet die snoek verkeerd?

jungleelephant
Antwoord aan  NL regering volledig weg kwijt ...
1 jaar geleden

Zooooooo helemaal met u eens!

In Frankrijk hebben migranten pistolen en geweren: schieten op toeristen, 3 doden

Asielkrakers We Are Here slaan weer toe, politie ‘ontruimt niet voor leegstand’ resultaat: gedupeerde kandidaat huurder