in

Snowden claimt dat Osama bin Laden nog in leven is

Edward Snowden claimt bewijs te hebben dat Osama bin Laden nog in leven en in goede is.

In een interview met de Moscow Tribune, zei Snowden dat Osama woonde op de Bahama’s, en op de loonlijst staat van de .

Snowden vertelde de krant: “Ik heb de documenten waaruit blijkt dat Bin Laden nog steeds op de CIA loonlijst staat. Hij ontvangen nog steeds meer dan $ 100.000 per maand, die worden overgedragen via een aantal bedrijven en organisaties, rechtstreeks naar zijn Nassau bankrekening. Ik ben niet zeker waar hij nu is, maar in 2013 leefde hij rustig in zijn villa met vijf van zijn vrouwen en veel kinderen.”

“Snowden is momenteel voortvluchtig. Hij ontvluchtte de na het lekken van documenten over spionageprogramma’s van de . ”

India.com meldt:

Het rapport zei ook dat Snowden al eerder een aantal niet-gemelde aantijgingen maakte over Osama Bin Laden. Snowden gaat verder met te zeggen dat de CIA de valse dood van de voormalige leider van al-Qaeda had georkestreerd.

Hij beweert dat Osama naar een onbekende locatie op de Bahama’s werd vervoerd, samen met zijn familie.

Het rapport citeert hem verder als volgt – “Osama bin Laden was een van de meest efficiënte CIA agenten voor lange tijd. Wat voor boodschap zou het naar hun andere agenten sturen als ze de SEALs hem lieten doden? Ze organiseerden zijn nep dood met de medewerking van de Pakistaanse geheime diensten, en hij liet zijn dekmantel gewoon achter. Omdat iedereen denkt dat hij dood is, is niemand naar hem op zoek, dus het is vrij gemakkelijk om te verdwijnen. Zonder de baard en de militaire jas, herkent niemand hem.”

Snowden verklaart verder categorisch dat hij zal spreken over de documenten die bewijzen dat Bin Laden leeft in zijn boek wat waarschijnlijk worden uitgebracht in september.

Echter, zijn Snowden’s claims niet onderbouwd of bevestigd door een andere bron.

De Amerikaanse regering heeft spionage lasten ingediend tegen Snowden voor het openbaren van geheime NSA documenten aan journalisten.

Lees verder via de Bron: World Unity


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Haassenbroek
5 jaren geleden

Burgers worden door hun “eerlijke bestuurders “-om economische reden al 14 jaar belazerd. OBL heeft tijdens de USSR voor de VS gewerkt. Dit is allemaal bewezen en ook terug te vonden. OBL. werd door de CIA tegen de USSR ingezet betreft Afghanistan. OBL. had een jaarinkomen van ong. $800,= en zijn familie behoorde tot een voorname clan. En 2 mei 2011 was een groot toneelstuk “Islamabad werd gebruikt voor een nieuwe ambtstermijn Obama -dat werd achteraf ook duidelijk. Osama bin Laden is wsch. Al and 2001 overladen (natuurlijke dood). Vlak voor zijn dood gaf hij een interview aan een Pakistaanse krant, Hij zei dat ie niet verantwoordelijk was voor 911, en dat hij niets tegen Amerikaanse burgers heeft maar wel tegen hun regering omdat de Amerikaanse regering al tig jaren misdaden tegen de menselijkheid heeft gepleegd. Bush heeft VS het economisch moeras in geholpen -en de rest van de wereld mee getrokken. 9/ 11 was een grote Geopolitieke administratieve coup. Een soort Pearl Harbor waarbij de VS dacht dat alle landen achter de VS gingen staan. .

Citaat : Source: Khilafah.com, 10 Oct 2001 -met OBL.

==The Al-Qaidah group had nothing to do with the 11 September attacks on the USA, according to Usama bin Ladin in an interview with the Pakistani newspaper Ummat. Usama bin Ladin went on to suggest that Jews or US secret services were behind the attacks, and to express gratitude and support for Pakistan, urging Pakistan’s people to jihad against the West. The following is the text of an interview conducted by a “special correspondent”, published in the Pakistani newspaper Ummat on 28 September, place and date of interview not given.

http://911review.com/articles/usamah/khilafah.html

Zie ook Seymour Hersh over OBL

http://www.lrb.co.uk/v37/n10/seymour-m-hersh/the-killing-of-osama-bin-laden

Johan
5 jaren geleden

De VS had sinds 2001 een fake video in omloop gebracht ‘over een nep OBL Deze video was geproduceerd bij de NSA, Die Video was in de basis ‘op onderdelen al vals. Toch werden hele volksstammen ‘jarenlang” met deze video belazerd. De bekende MSM [Reuters ANP – AP] hebben deze OBL video– en als het de politiek weer eens goed uitkwam een podium gegeven. Evenals de aanslagen om er weer zaken door te drukken.

Demiurg
2 jaren geleden

Leeft in de VS –
met ander paspoort onder een andere identiteit

TIP: Zet de NOS op zwart tijdens Prinsjesdag 2015 en kijk naar noNOnSense

Dit doen goede doelen met jouw geld: Ze zitten in peperdure panden op toplocaties