in , , , ,

So it begins: Venezuela haalt CNN uit de lucht wegens het “verdraaien van de waarheid”

389755875 9cf6b7db47 CNN fake

Het was haast onmogelijk eraan te ontkomen, het fenomeen dat tijdens de verkiezingen in de VS als “nepnieuws”werd omschreven. Hoewel het werd gelanceerd door de gevestigde MSM daar, werden de rollen al snel omgedraaid, mede door strakke acties en boute uitspraken van de nieuwe President Elect, Donald Trump.

Wij en andere alternatieve media bronnen schreeuwen het al sinds jaar en dag, de grootste verkondigers en verspreiders van nep nieuws zijn de gevestigde mainstream media outlets, en dat hebben we ook vaak genoeg aangetoond.

Inmiddels zijn deze kreten niet meer aan doveman’s oren gericht, en heeft Venezuela zelfs de bekende nieuwszender CNN uit de lucht gehaald wegens het “verdraaien van de waarheid”.

Tja, I hate to tell you I told you so, but I TOLD YOU SO!(Dang dat voelt goed!)

Enfin,

“De socialistische regering in het land is verontwaardigd over reportages van CNN over Venezolaanse paspoorten en visa die illegaal zouden zijn verkocht op de ambassade in Irak. CNN en Español werd woensdag niet meer aangeboden door sommige kabelproviders in Venezuela.

Afgelopen weekend riep Maduro het netwerk al op “weg te wezen”. Hij beschuldigde de zender toen van het manipuleren van uitspraken van een student, die rechtstreeks op televisie had verteld over de erbarmelijke omstandigheden op zijn school.

De Nationale Commissie van Telecommunicatie (Conatel) noemt de berichtgeving van CNN in een verklaring “een daad van agressie gericht tegen de soevereiniteit van Venezuela”. Als “voorzorgsmaatregel” heeft Conatel alle uitzendingen van CNN en Español opgeschort in het land.” – Aldus nu.nl.

CNN is al eerder betrapt op het vervaardigen van nep nieuws evenals de BBC en andere bekende MSM bronnen.

Ook in Nederland is de NOS er niet vies van, getuige hoe ze een reactie van Vladimir Poetin op een reporter verdraaiden. Indien u dat vergeten bent kijk even mee:

Kortom, het is nu denk ik wel duidelijk wie de werkelijke vervaardigers en verspreiders zijn van dat zogeheten “nep nieuws”.

En wederom hadden die verrekte aluhoedjes van de alternatieve media gelijk!

Lees de rest verder bij de Bron: Hoppa! Nepnieuws!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
euro kapot9

Opgepast want niets geleerd: Banken smeren klanten weer nieuwe maar nog risicovollere producten aan

facebookcensuur 2 611x328

Facebook gaat (met jouw hulp !) automatisch censureren; berichten filteren en verwijderen