in ,

Social credit via achterdeur: China heeft WHO gevraagd om wereldwijd vaccinpaspoort systeem te beheren

De voorzitter van datafirma PANDA beweert dat China de Wereldgezondheidsorganisatie heeft gevraagd om Peking aan te wijzen om toezicht te houden op een wereldwijd vaccinpaspoortsysteem, een onheilspellend vooruitzicht gezien de manier waarop China’s systeem van sociale kredietscores werkt.

Tijdens een interview op de inaugurele BizNews Investeringsconferentie legde Nick Hudson uit waarom dit zo’n huiveringwekkende ontwikkeling was, hij zei dat hij zich zorgen maakte over de structuur van de samenleving en de toekomst van zijn kinderen.

China vraagt de Wereldgezondheidsorganisatie om het aan te stellen om een wereldwijd immuunpaspoortprogramma te beheren – als je daar niet bang van wordt, dan weet ik het ook niet meer,” zei Hudson.

Dit soort centralisatie, dit soort controle, sociale kredietsystemen… we moeten ons hiertegen verzetten, want het komt eraan,” voegde hij eraan toe.

Hudson merkte op hoe de Britse regering maandenlang ontkende dat ze voorbereidingen troffen om vaccinpaspoorten in te voeren, maar tegelijkertijd wel bedrijven financierde om ze te maken.

https://twitter.com/Mistress__Lucy/status/1377479572611031040?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1377479572611031040%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fdissident.one%2F2021%2F04%2F07%2Fhoofd-datafirma-china-heeft-who-gevraagd-om-wereldwijd-vaccinpaspoortsysteem-te-beheren%2F

Ze liegen hierover tegen het publiek,” zei Hudson, die de ontwikkeling van het vaccinpaspoort koppelde aan een nieuw wetsvoorstel in het Verenigd Koninkrijk dat protesten zou verbieden die “ergernis” veroorzaken, wat in feite elk protest is.

“Dit is verontrustend… Ik wil mijn kinderen niet in zo’n wereld zien opgroeien,” zei Hudson.

Het vooruitzicht dat ….

Lees verder bij de bron: DissidentNL


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Monkey Minion Funny Animals  - flutie8211 / Pixabay

Texas ging een maand geleden weer open: aantal coronagevallen blijft maar dalen

Waanzin in Californië: 255 ’transgender’-gedetineerden vragen overplaatsing naar vrouwengevangenis aan door nieuwe wet