Soros gebruikt vluchtelingen als breekijzer voor wereld overheersing

Soros kondigde in een opiniestuk in the Wallstreet Journal (WSJ) aan, 500 miljoen dollar te steken in het tegemoet komen aan de behoeften van immigranten en vluchtelingen.

Soros, oprichter van de Open Society Foundations (OSF) / International MigrationInitiative (IMI), gaat ook nauw samenwerken met the Office of the United Nations High Commissioner for Refugees en the International Rescue Committee, om zijn inversteringen in goede banen te sturen.

Soros geeft hiermee gehoor aan het initiatief van Obama’s regering: “Call to Action”. Amerikaanse ondernemingen wordt gevraagd de migranten crisis te verzachten.

De aankondiging sluit naadloos aan bij de DCleaks, waarin Soros Europa’s vluchtelingen crisis betitelt als: ‘a new normal’. De OSF ziet de crisis als een succes van eigen inspanningen en ziet het als een buitengewone kans wereldwijd meer invloed uit te oefenen.
Het blijkt dat de OSF/IMI van Soros overal tentakels heeft en zich heftig met de politiek bemoeit.

Zoals de the Migration Policy Institute (MPI), the International Detention Coalition (IDC) en the Common European Asylum System (CEAS).
OSF staat ook vierkant achter de MPI, een voorstander van collectieve amnestie voor illegale immigranten in Amerika.
OSF wil dat oligarchen geld steken in de vluchtelingen crisis

Je zou bijna zweren dat Soros en anderen de vluchtelingencrisis geschapen hebben om de boel eens even in eigen voordeel op te schudden. Zoals Griekenland merkte toen ze en paar maanden geleden niet genoeg meewerkte aan de vluchelingenproblematiek.

Het moge duidelijk zijn dat Soros met zijn fraaie organisaties al honderden miljoenen gestoken heeft in het omvormen van Europa. Hierbij de term Wereld Regering zorgvuldig vermijdend, maar het zou wel eerlijker geweest zijn.

Zie voor de complete versie van WSJ in zerohedge, normaliter moet je inloggen om in WSJ te kunnen lezen.

Bron: www.zerohedge.com/news/2016-09-20/soros-investing-500-million-europes-refugees-and-migrants-he-explains-why

Lees verder via de Bron: #zaplog

Photo by sirqitous

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Nick schreef:

  Europa vergrijst. Daarom deze opzettelijk veroorzaakte vluchtelingenstroom. Daar waren die bombardementen in het MO en Noord Afeika voor nodig. Soros betaalde mee aan deze misdaad. Vreselijk toch. Als u nog in integere Westerse bestuurders gelooft bent u wel erg naief

 2. jungleelephant schreef:

  Van mij mag dit smerig karakter gaan slapen en nooit meer wakker worden!Wat dit figuur al op zijn kerfstok heeft is met geen pen te beschrijven!

  • Wik schreef:

   ze zijn nog maar net bevrijd- of ze beginnen al weer hun zakken te vullen -en oorlogen voorbereiden. Wat een takke volk is dit toch ook hé. Zonen en dochters van het kwaad

 3. JWH schreef:

  Deze zieke figuren hebben geen paspoort

Geef jouw mening

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Close
%d bloggers liken dit: