in ,

Soros gebruikt vluchtelingen als breekijzer voor wereld overheersing

kondigde in een opiniestuk in the Wallstreet Journal (WSJ) aan, 500 miljoen dollar te steken in het tegemoet komen aan de behoeften van immigranten en vluchtelingen.

Soros, oprichter van de Open Society Foundations (OSF) / International MigrationInitiative (IMI), gaat ook nauw samenwerken met the Office of the United Nations High Commissioner for Refugees en the International Rescue Committee, om zijn inversteringen in goede te sturen.

Soros geeft hiermee gehoor aan het initiatief van 's regering: “Call to Action”. Amerikaanse ondernemingen wordt gevraagd de migranten te verzachten.

De aankondiging sluit naadloos aan bij de DCleaks, waarin Soros Europa's vluchtelingen crisis betitelt als: ‘a new normal'. De OSF ziet de crisis als een succes van eigen inspanningen en ziet het als een buitengewone kans wereldwijd meer invloed uit te oefenen.
Het blijkt dat de OSF/IMI van Soros overal tentakels heeft en zich heftig met de politiek bemoeit.

Zoals de the Migration Policy Institute (MPI), the International Detention Coalition (IDC) en the Common European Asylum System (CEAS).
OSF staat ook vierkant achter de MPI, een voorstander van collectieve amnestie voor illegale immigranten in Amerika.
OSF wil dat oligarchen steken in de vluchtelingen crisis

Je zou bijna zweren dat Soros en anderen de geschapen hebben om de boel eens even in eigen voordeel op te schudden. Zoals merkte toen ze en paar maanden geleden niet genoeg meewerkte aan de vluchelingenproblematiek.

Het moge duidelijk zijn dat Soros met zijn fraaie organisaties al honderden miljoenen gestoken heeft in het omvormen van Europa. Hierbij de term Wereld Regering zorgvuldig vermijdend, maar het zou wel eerlijker geweest zijn.

Zie voor de complete versie van WSJ in zerohedge, normaliter moet je inloggen om in WSJ te kunnen lezen.

Bron: http://www.zerohedge.com/news/2016-09-20/soros-investing-500-million-europes-refugees-and-migrants-he-explains-why

Lees verder via de Bron: #zaplog

Photo by sirqitous cc


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

 Blunder met jeugdhulp en persoonsgegevens gehandicapten

Belastingdienst heeft peop aan de wet: Datalek had ook aan belastingplichtige gemeld moeten worden