in ,

Soros-leaks: Vluchtelingencrisis is deel NWO-strategie

Conspiracy theory wordt……weer conspiracy fact.

Voor wie zich afvroeg waarom bijvoorbeeld talloze 's duizenden Euro's aan Servische buschauffeurs betalen om duizenden vluchtelingen richting te sluizen of waar het kapitaal voor eten en vervoer vandaan komt nadat de zogenaamde mensensmokkelaars ontheemden volledig hebben uitgekleed: hier een tipje van de sluier.

De “vluchtelingencrisis” blijkt “gewenst”. In ieder geval bij verschillende organisaties betaald door miljardair . Dit valt te lezen in documenten die publiek gemaakt zijn door de -leaks.

Doel van de crisis is invloed nemen op “migratie-” in verschillende landen. Hiertoe gebruiken de NGO beleidsmakers, “Plan Samson/Merkel”, en media. Verklaart het gedrag van politici en media tijdens het hoogtepunt van de crisis.

Dus niet alleen de NATO-oorlogen in Afghanistan en Libië, en de “proxy-oorlog” in die voortduurt door ondersteuning van dubieuze milities en het (westerse) weigeren om te praten met Assad (de laatste humanitaire ontwikkelingen rond Aleppo en de westerse kritiek daarop zijn daarom wel erg cynisch en hypocriet) zijn verantwoordelijk voor de huidige vluchtelingenstromen (de hamvraag: waarom kwamen die mensen vroeger (Afghanistan, ) niet en masse naar Europa) maar kennelijk speelt iets van “sturing” in de achtergrond.

Bron via Zaplog

Lees verder via de bron Bron: Time2Wakeup!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Buiten de samenleving staan? Uw probleem!?

De overheid en EU wil alles van u weten: Editie WhatsApp