in ,

Sorry, maar ik stop ermee

Ik, Zwarte Piet, voel me helaas gedwongen te stoppen met mijn kindvriendelijke werkzaamheden voor mijn dierbare (kinder)vriend Sinterklaas.

Helaas moet ik met grote teleurstelling al diverse jaren constateren dat wij als Zwarte Pieten tot ons grote ongenoegen steeds vaker geconfronteerd worden met vreselijke vergelijkingen.

Oudere mensen durven niet meer open te doen, omdat ze denken dat ze door ons met veel geweld overvallen gaan worden.

Ouders die denken dat ons strooigoed XTC of andere chemische drugs zijn en kindertjes die zo bang voor ons zijn geworden door de haatdragende ‘demonstranten' en de vele politieagenten tijdens de laatste sinterklaas intochten, dat ze denken dat er weer een terroristische aanslag gaande is.

Bij tankstations en supermarkten duikt men in doodsangst achter de kassa's weg. Die hele kleine schoorsteentjes op de daken, dat was vroeger wel anders!

Onze cadeautjes zijn tegenwoordig verdacht en moeten eerst gescand worden op mogelijke explosieven.

Lieve zorgzame en bezorgde Friezen die deden wat meeste Arabische-Nederlanders zeker jaarlijks doen, de Blokkeerfriezen worden gestraft als een terrorist. Een burgemeester mag volkomen legaal “hetzelfde” doen, het stoppen van een demonstratie.

Dit was de druppel die mijn emmer deed overlopen.

Met lieve groet,

Zwarte Piet

Hopelijk tot ooit en bestaat er dan nog steeds de blanke vla, Duo Penotti en de Jodenkoeken.

Photo by hans s cc

Inspiratie


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

WeekendDocu: prijswinnende “The Uncertainty Has Settled”

Jezuskruis Lesbos is beledigend voor moslims, dus is het oude kruis nu gesloopt en weggehaald