in

Spanje gaat 1 miljard uitgeven aan riot gear, de Spanjaard gaat wel de straat op

2551270847 2da22e8ea5 riot gear1

Dit zagen we echt niet aankomen. Het was ook eigenlijk te mooi om waar te zijn. Vandaag werd bekend dat Spanje, die de staatsschuld vorig jaar met 58 miljard eurie zag stijgen, zich beter gaat bewapenen tegen interne onlusten. De onvrede onder de bevolking neemt alleen maar toe, naarmate de schuld groter wordt en de kansen op normale toekomstperspectieven als sneeuw voor de solero verdwijnen.

Niet zo raar dat er uit onvrede onlusten uitbreken; het land heet per slot van rekening niet Nederland, waar de pek en veren nog niet uit de mottenballenzak worden gehaald wanneer blijkt dat onze MinPres kleine jongetjes n**kt in de kelders van het Binnenhof, waarbij Ivo Opstelten al fappend staat te handycammen. Die heeft camera’s zat. Zelfs dán zou de Nederlander z’n schouders ophalen en zich gelaten onderwerpen aan het systeem dat er op gericht lijkt te zijn de maatschappij te slopen.

De Spanjaard echter, heeft iets meer lef in z’n donder en gaat de straat op. Oprotten met dat gepruts. Het gaat slecht; doe er wat aan!

via MWNW.

Foto via Elvert Barnes cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
7829900508 718754d44b minister Schippers1

Minister, stop met sjoemelen in de zorg

2100136725 2baf83b9f6 Afghanistan1

Oude kaarten uit sovjet tijd bevestigd: Biljoen aan zeldzame mineralen in bodem Afghanistan