in , ,

Speciale aanklager Mueller liet bewijs van fake ‘Russiagate’ complot op smartphones van twee FBI agenten vernietigen

De publieke ‘waakhond’ Judicial Watch heeft met een beroep op de Amerikaanse variant van de Wet Openbaarheid Bestuur officiële documenten in handen gekregen waaruit blijkt dat de Speciale Aanklager Robert Mueller de smartphones van twee FBI agenten die mede waren belast met het opzetten van het fake ‘Russiagate’ complot tegen Trump heeft laten vernietigen.

Forensische experts van het Openbaar Ministerie hebben inmiddels 19.000 van deze berichten weten te achterhalen. ‘Zeg nog eens hoe bezorgd u bent over corruptie, obstructie van de rechtsgang en samenzwering,’ reageert iemand virtueel tegen Mueller.

Het team van Mueller, dat ondanks verwoede pogingen die de staat al meer dan $ 25 miljoen kostten nog altijd geen enkel hard bewijs tegen Trump heeft gevonden, blijkt alle data van de smartphone van FBI agent Peter Strzok te hebben gewist. Hetzelfde gebeurde met zijn collega (en minnares) Lisa Page.

‘Dit riekt naar een enorme doofpot’

Volgens een official van Muellers team ‘stonden er geen belangrijke berichten op de telefoons’, maar uit eerdere gelekte (tekst)berichten, emails en documenten bleek dat beide agenten feitelijk waren belast met het in elkaar flansen van nepbewijs van een zogenaamde samenzwering van Trump met de Russen. Een ‘verzekeringspolis’, zoals Strzok aan Page textte.

‘Gezien wat we al weten over Strzok riekt dit naar een enorme doofpot,’ schreef Jordan Schachtel. ‘Tijd dat het Congres maatregelen neemt?’ SCO Mueller zou daarnaast ook plotseling ‘niet meer weten’ wie van zijn medewerkers de telefoon van Lisa Page destijds heeft ‘onderzocht’.

‘Wow, 19.000 tekstberichten tussen Lisa Page en haar minnaar Peter Strzok van de FBI, die de leiding had over de Rusland hoax, werden gewist en zijn verdwenen. Groot nieuws, wat nooit in het Fake News (de massamedia) zal verschijnen. Heksenjacht!,’ twitterde president Trump.

‘Verzekeringspolis’ voor het geval Trump zou winnen

Uit duizenden door het Openbaar Ministerie onderzochte berichten bleek dat beide FBI agenten die waren belast met het ‘onderzoek’ naar Trump hem hartgrondig haten. In augustus 2016 discussieerden Strzok en Page over een ‘verzekeringspolis’ voor het geval dat Trump de verkiezingen zou winnen. Dit was waarschijnlijk een verwijzing naar de geheime operatie Crossfire Hurricane, die door de regering Obama was opgestart om Trump en zijn campagneteam te ondermijnen.

‘Ik wil geloven dat… Trump onmogelijk gekozen kan worden, maar ik ben bang dat we dat risico niet kunnen nemen,’ textte Strzok. ‘Het is als een levensverzekeringspolis voor het onwaarschijnlijke geval dat je voor je 40e sterft.’

Uit andere berichten blijkt dat ze er alles aan zouden gaan doen ‘om ons land terug te krijgen’, en dat ze ‘ons land op allerlei manieren kunnen beschermen’.

Complot tegen Trump niet interessant voor media

De Speciale Aanklager tegen een zittende president, die een wagonlading bewijs van een complot tegen die president laat wissen – leest u hierover iets over in de massamedia? Natuurlijk niet. Het gaat immers om Trump, en tegen hem is klaarblijkelijk alles geoorloofd. Hoe anders zou dat zijn geweest als het nog om Barack Hussein Obama zou zijn gegaan. De ‘’professionele’ nieuwssites zouden dan ongetwijfeld op hun achterste benen staan van dit nieuwe keiharde bewijs van een smerig complot tegen hun geliefde verlosser.

(1) Zero Hedge

Lees verder bij de bron: xandernieuws.punt.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Rutte heeft gisteren ook voor VN-vluchtelingenpact getekend, beide pacts zijn zekers bindend

China en Rusland hebben de atmosfeer boven Europa aangepast om militaire toepassingen te testen