in , , ,

Sprookjes uit medialand over geoengineering

De normalisering van chemtrails….

Eens in de zoveel tijd is er weer een mediagolfje waarbij op de radio en in de kranten verteld wordt over een op handen zijnd geoengineering-programma vanuit Harvard.

Voor de zoveelste keer wordt ons dan verteld hoe zónder toestemming van de bevolking ons zonlicht gedimd zal worden door middel van stofdeeltjes in de atmosfeer.

De wetenschappelijke termen hiervoor zijn solar radiation management, solar geoengineering, solar radiation modification, en dergelijke. Wèlke stofdeeltjes er in onze atmosfeer worden gebracht, daar doet men vaak nogal geheimzinnig over.

De krant Trouw heeft het over het verspreiden van krijtdeeltjes op 20 kilometer hoogte. Over het gebruik van krijtdeeltjes had ik nog niet eerder gehoord.

Een tijd geleden las ik wel in een artikel van Kennislink, dat er voor het dimmen van zonlicht gebruik gemaakt wordt of kan worden van: sulfaten, titaniumdioxide, siliciumverbindingen, glanzende metaalflinters, nanodeeltjes aluminium, bariumtitanaat, kleine glanzende ballonnen en gewoon stof (wat dat dan ook moge zijn).

Dus wat is er wáár van het verhaal over de krijtdeeltjes? Is er soms iets dat we niet mogen weten?
Lees het artikel zelf maar eens!

Van blauw naar grauw

Wie goed oplet en omhoog kijkt, kan waarnemen dat ons zonlicht al regelmatig wordt gedimd met behulp van de luchtvaart. Klokkenluiders hebben het wereldwijd gefilmd en gefotografeerd.
Hier 1 van de vele voorbeelden.

Wetenschappers slaan alarm

Is het toeval dat professor Barbara Maher in 2016 alarm sloeg over nano-metaaldeeltjes die voor het eerst gevonden zijn in menselijke hersenen?

Wetenschappers slaan alarm

Is het toeval dat professor Barbara Maher in 2016 alarm sloeg over nano-metaaldeeltjes die voor het eerst gevonden zijn in menselijke hersenen?

Ook neurobioloog Dietrich Klinghardt doet een boekje open over de uitwerking die nanoaluminium heeft op zijn patiënten.

En professor Ulrike Lohmann vond nano-aluminium en nano-barium in de brandstoftanks van de commerciële luchtvaart.

Is het toeval dat het aantal mensen met hersenziektes zoals Alzheimer, ALS, MS, Parkinson en wereldwijd ieder jaar weer stijgt? Je kunt het opzoeken in de statistieken: 1 op de 3 vrouwen in heeft kans om dementie te krijgen.

Steun en teken ook: https://chemtrails.petities.nl

Lees verder bij de bron: transitieweb – Geschreven door Marije Freeve


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Voormalige MCC-gevangene: er is geen sprake van dat Jeffrey Epstein zelfmoord heeft gepleegd

Verbod ritueel slachten, Raad van State verwerpt: “Geloofsuitvoering is belangrijker”