in , ,

Sta op, bedrogen volk, en bevecht uw rechten!

babel parlement

Socialisme

We hebben de vorige eeuw drie keer, tot en met vandaag, in de een of andere vorm socialisme gehad waar de bevolking onder gebukt is gegaan:

1917:  het communisme

De communistische Oktoberrevolutie, die eindigde in november 1989, had enorme armoede, honger, strafkampen, verboden steden, de Goelagarchipel, KGB-psychiatrische inrichtingen voor de massa, rijkdom voor partijbonzen en meelopers, laat ik zeggen de fake-parlementariërs zoals wij die ook kennen, en veel, heel veel miljoenen doden tot gevolg, leert me Wikipedia.

1933: nazi’s

In 1933 kwam Hitler aan de macht met het Nationaal Socialisme om zijn 1000-jarig rijk te stichten. Zijn doel was het uitroeien van bepaalde bevolkingsgroepen, zoals Joden, zigeuners, gehandicapten en homofielen. Daarmee was de lijst nog niet ten einde, want die kan eindeloos worden aangevuld.

1945: socialistisch fascisme

In 1945 kwam er een einde aan dat systeem. Dat werd opgevolgd door het linkse socialistische fascisme van de EU (toen nog EGKS, opgericht op 23-07-1952) die alles beter voor ons zou maken! Maar hoewel ze nog steeds niet op haar hoogtepunt van haar destructieve werk is aangekomen, heeft ze ons met een nooit meer eindigende stroom ideologisch waanzinnigen, die aan ons verkocht worden als godsdienst, opgezadeld die erger zijn dan o.a. het Nazi-doodskoppen-regiment. Welnu, dat was het ergste dan welk ander nazi-onderdeel dan ook.

Pegida

Waarom zouden de media met de tv voorop zich zoveel moeite getroosten om Pegida te demoniseren? Politiek, maatschappelijke organisaties, uiteraard chr. kerken, islamverbanden, ja, zelfs Joodse organisaties vinden allemaal dat er in Europa niets aan de hand is. Maar waarom zouden dan inmiddels al zo veel Joodse mensen Frankrijk en ook België of Malmø de rug hebben toegekeerd? Voor hoe onnozel  houden ze het volk eigenlijk?

Overigens zag ik vandaag een YouTube-video, waarin passanten in  München werden ondervraagd over de islam. “Geef het volk brood en spelen” heeft z’n werk gedaan, want veel mannen wisten totaal niet dat er behalve voetbal nog iets anders bestaat. Ze wisten, of wilden niet,  meestal niets te antwoorden. Vrouwen daarentegen waren in de meerderheid wat realistischer en vonden in ’t kort gezegd de islam niet bij Duitsland passen.

De jeugd, dat was gewoon om te huilen. Daar heeft de tv, die 24 uur lang achter elkaar onbenul en indoctrinatie uitzendt, zijn werk gedaan.

http://youtu.be/DvuDyZAZOPY en http://youtu.be/iQKNCtgMHTg

Pegida en haar sympathisanten hebben het grootste gelijk van de wereld. Europa verkeert, dankzij de politiek, in groot gevaar, en diezelfde politiek wil dit niet aan de kaak gesteld zien. Dat hebben ze in Dresden heel goed begrepen, ondanks het verwijt dat daar nog weinig asielbedriegers zijn. Wie eenmaal een kijkje in Berlijn heeft genomen, weet beter. Die situatie wil men daar in elk geval niet.

Straks komen er volgens de verwachting van het AD in Nederland 100.000 werklozen bij. Dat zal misschien bij 100.000 Nederlanders misschien de ogen openen. Maar het zal wel te laat zijn. Wij zeggen dan altijd ‘eigen schuld dikke bult’. Maar helaas, omdat zij het niet wilden zien of horen, moeten daar ook anderen onder lijden. Dus Pegida, wij zijn jaloers op jullie en wensen jullie veel SUCCES!

Welk voordeel bracht ons de EUSSR?

Welk voordeel heeft ons die EUSSR eigenlijk gebracht? We worden steeds armer en voller en ons wordt de mond gesnoerd, dus onze vrijheid zijn we al lang kwijt. Wie er aanmerkingen over durft te maken, kan vervolging tegemoet zien en wordt behandeld als een misdadiger, terwijl de echte misdadigers vrijuit gaan! Een oorlog  op de koop toe kunnen wij er dankzij de  EU, de NAVO en (B)o(m)bari  aan overhouden.

Lees verder via E.J. Bron.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2362817962 d7c5b1d424 opstand e14198850075221

Geweldig toch dat Nederland: “Waarom breekt er geen opstand uit in de zorg?”

belastingdienst scr1

Leuker kunnen we het niet maken; 3.545 miljard: dat is de totale waarde van de brievenbusfirma’s in Nederland