in

Stapje voor stapje: Ook Delftse buurtbewoners worden lastiggevallen met islamitische oproep tot gebed

Vanwege de coronabeperkingen zijn gebedsdiensten in moskeeën voorlopig niet toegestaan. Handige imams grijpen dit aan om via de luidsprekers toch de islamitische boodschap van verovering en onderwerping te verspreiden.

Zo ook in de Zuid-Hollandse stad Delft, waar een hele buurt elke dag een kleine vijf minuten het gejammer van een Turkse Imam moet aanhoren.

Het geluid komt vanuit de Sultan Ahmet Moskee en is voor buurtbewoners tot in de huiskamer te beluisteren.

Het moskeegebouw ligt in het zuiden van Delft is bedoeld voor Turkse moslims, staat er al sinds 1995 en is indertijd door de Turkse ambassadeur geopend.

In vallen Turkse moskeeën onder de Islamitische Stichting Nederland, de Nederlandse tak van Diyanet. Deze valt direct onder het Turkse Presidium voor …..

Lees verder bij de bron: ReactNieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
scherpschutter1943
1 jaar geleden

De islam volgt de salamitaktiek. Stukje bij beetje grijpen ze steeds meer macht in de maatschappij. En de overheid kijkt toe en doet niets. Er komt een moment dat niet moslioms met het geweer in de hand de islam in nederland moeten stoppen. Andere oplossing is er niet want de islam/moslims gaan door en door en door…tot hun doel is bereikt. De totale overheersing van wat eens een christelijk land was. En, beste christenen, jammeren helpt niet en bidden evenmin. In de bijbel staat o.o. “smeedt uw zwaard om tot ploegscharen”. Ik zou dit graag willen veranderen in “Smeedt uw ploegscharen om tot zwaarden”. Als men dat niet doet dan is de ondergang van nederland, totaal. Juist voor de christenen.

John
1 jaar geleden

De barbaren staan aan de poort en alleen zelf hebben we de sleutel om hem op slot te draaien. Beter rechtop sterven dan geknield te moeten leven onder een vleugel van de islam. Verdedig uw vrijheid nu het nog kan.

Volkert van der G. wint opnieuw rechtszaak: Staat moet dwangsom en proceskosten betalen

Franse ophef om politienota: “Negeer corona-overtredingen tijdens ramadan”