in

Startup met 500 cash betaalpunten in Nederland wil betaalmarkt innoveren

Cashly lanceert deze week haar landelijke betaalnetwerk waarmee iedereen online aankopen, acceptgiro’s en rekeningen veilig en gemakkelijk met contant geld kan betalen. Consumenten kunnen vanaf nu terecht bij een van de meer dan 500 aangesloten Primera winkels om daar contant af te rekenen. Zo wil Cashly online betalen nog toegankelijker maken.

Cashly is een startup van financiële experts die inspeelt op de behoefte om online betalen nog toegankelijker te maken en om in de markt van contante betalingen te innoveren. Wanneer een consument kiest om via Cashly.nl te betalen of voor Cashly kiest op een betaalpagina, wordt er een betaalvoucher met QR-code gestuurd. Met deze code gaat men naar één van de aangesloten betaalpunten.

Daar scant de winkelier de door Cashly gegenereerde en verstuurde unieke QR-code en vervolgens rekent de consument direct contant af. Het netwerk van betaalpunten bestaat uit meer dan 500 aangesloten Primera winkels en biedt hiermee landelijke dekking.

Voor bedrijven is het mogelijk om Cashly direct als betaaloptie in de webshop of als QR-code op de factuur aan te bieden aan hun klanten. Leveranciers van bijvoorbeeld gas, water en licht kunnen standaard een unieke, door Cashly gegenereerde QR-code meenemen op de factuur, zodat ook deze contant kan worden afgerekend bij een betaalpunt in de buurt.

De eerste partner die Cashly gaat aanbieden aan al haar klanten is de online betaaldienstverlener Pay.nl. Alle webwinkels die gebruik maken van de betaaldiensten van Pay.nl kunnen Cashly als betaalmethode aan hun klanten aanbieden. Daarnaast zal de achteraf betaalmethode Capayable een van de eerste partijen zijn die Cashly zal opnemen in hun betaalpagina.

Lees ook eens verder bij de bron: Bank Nieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

EU wil wattenstaafjes, plastic bestek, rietjes en roerstaafjes gaan verbieden

Miljardendans in de EU: Oost-Europa verliest gigantisch aan Griekenland, Italië en Spanje