in , ,

‘Stemmen of zwemmen’ als verkiezingsslogan oogst kritiek

De waterschappen zaaien met hun campagnes als ‘Stemmen of Zwemmen’ voor de verkiezingen van 18 maart. Dat is de kritiek op een aantal campagnes van waterschappen die mensen naar de stembus willen trekken.

Opgezwollen

‘Misplaatste bangmakerij’, valt op twitter te lezen. En ‘blij dat er geen energiemaatschappijverkiezingen worden gehouden ‘kiezen of bevriezen”. Het gaat ook wel vrij ver wat bijvoorbeeld het Hoogheemraadschap van Rijnland laat zien in de film Windkracht 21, die gisteren in een bioscoop in Leiden in première ging. Daarin wordt een watersnoodramp nagespeeld compleet met opgezwollen muziek en veel ‘angstig gesneden’ fragmenten.

Lees verder via Binnenlands Bestuur.

 

Lees ook eens een stukje wat ik al eens eerder had geschreven: Wateroverlast van afgelopen jaren reden voor verlaging waterschapsbelasting? Tijd voor burgerlijke ongehoorzaamheid?


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Subsidie met belastinggeld? CBS kocht data van Marktplaats voor 60.000 euro

VVD verdringt D66 van eerste plaats