in , , ,

Stop de landverraders in Den Haag

Een aantal jaren geleden werd er ook over de New World Order geschreven en gesproken, maar toen leek het iets dat wellicht ooit zou komen en nog ver was.

Als er één ding is wat dit afgelopen jaar heeft gekenmerkt dan is het de fenomenale snelheid waarbij de Nazistaat Europa wordt vervolmaakt.

De Illuminati beschikt over vele wapens om hun uiteindelijke droom van de New World Order te verwezenlijken, maar twee daarvan zijn dit jaar in het bijzonder in Europa ingezet.

De eerste is het gebruiken van vluchtelingen als wapen, een onderdeel van het Kalergiplan.

Het tweede is het steeds frequenter en steeds heftiger uitvoeren van aanvallen op de eigen bevolking zodat werkelijk niemand zich nog langer veilig voelt.
problem reaction solution

Waar voorheen politici (managers van de Illuminati) nog wel enige voorzichtigheid betrachtten, gaat alles nu in een zodanige stroomversnelling dat het allemaal niet meer uitmaakt.

Zo kan het dat de voormalige Tsjechische Minister van Buitenlandse Zaken, Cyril Svoboda, in een interview met RT gewoon ronduit zegt dat Europa de vrijheden van burgers moet beperken in ruil voor “veiligheid”.

Niet alleen moet de Europese burger de prijs betalen voor “veiligheid”, ook moeten ze bereid zijn om hun nationale soevereiniteit op te geven voor de bewaking van de Europese buitengrenzen zoals wij al eerder schreven.

De krankzinnigheid van dit alles dringt maar tot weinigen door.

Want, hoe ontstaan al deze vluchtelingen? Niet alleen vanuit Syrië, maar ook van Noord Afrikaanse landen en landen zoals Afghanistan?

Ze ontstaan omdat Europa slaafs doet wat Amerika opdraagt en dat is het gezamenlijk “brengen van democratie” naar landen die daar niet om gevraagd hebben. De werkelijke reden is uiteraard meestal het installeren van een Centrale Rotschild Bank, het roven van grondstoffen en meer van dat soort lucratieve ondernemingen.

Hoe het “brengen van democratie” er in de praktijk uit ziet, hebben we onlangs nog maar eens aangetoond in een eerder artikel.

Hoe de Libische bevolking nu geniet van de democratie en de Centrale Bank zie je links of de foto en een goed beeld van de vreselijke tijden onder die “afgrijselijke dictator” Gaddafi zie je op de rechterfoto:
libië toen en nu

Om het door Europa mede veroorzaakte probleem op te lossen moeten landen hun soevereiniteit opgeven omdat er zo nodig een Europees leger moet komen om de grenzen te gaan bewaken.

Wanneer een land ongevraagd wordt overspoeld door mensen dan zou het een hele logische stap zijn om de eigen grenzen in ieder geval te bewaken zodat er tenminste enige controle is op wat er een land binnenkomt.

Dat gebeurt niet. In plaats daarvan staan de landverraders in alweer te trappelen om onze soevereiniteit over te dragen aan Brussel, waar men op dit moment druk bezig is met het verwezenlijken van hun volgende natte droom: Een Europees (bezettings) leger.

Een leger dat in eerste instantie de buitengrenzen moet bewaken, met of zonder toestemming van nationale overheden. Dit leger zal kunnen beschikken over eigen patrouilleschepen, helikopters, drones en uiteraard gekleed gaan in een Europees uniform.

Iemand die dit uiteraard ook ziet aankomen is de Engelse politicus Nigel Farage, die, zoals we van hem gewend zijn, geen blad voor de mond neemt.

Aan de muur bij de bezoekersingang van het Europese Parlement is de volgende uitspraak te lezen.
problem reaction solution

“Nationale soevereiniteit is de kernoorzaak van het grootste kwaad in onze tijd”.

Dit zijn de woorden van de Engelse diplomaat Lord Lothian. Iemand die tot op het laatste moment probeerde de Nazi’s tot vriend te houden.

Als land is de nationale soevereiniteit het hoogste bezit. Wanneer je dat kwijt bent, dan houdt je op te bestaan als zelfstandig land.

Wanneer de Bilderbergers in Den Haag menen dat ze de soevereiniteit van dit land kunnen weggeven aan de Nazistaat Europa, dan plegen ze landverraad.

Een landverrader is een persoon (of organisatie) die in een bepaalde situatie de loyaliteit aan zijn land verruilt voor loyaliteit aan de vijand.

Nu kent dit land uiteraard een lange historie van landverraad, want wanneer we even verder kijken bij de definitie van landverrader, dan staat daar verder:

Een landverrader is een staatshoofd dat voor een vijand op de vlucht slaat en zijn land aan deze vijand over laat.

Maar, gelukkig, de Oranjes vluchtten niet in 1940, zij weken uit.

Lees verder bij de Bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mart
5 jaren geleden

.
Ik vraag me af hoe de luchtverdediging Rond Brussel in elkaar zit. Burgers worden gegijzeld door een stel zware criminelen

Jos
5 jaren geleden

alsnog het Madagaskarplan uitvoeren

,.
Antwoord aan  Jos
4 jaren geleden

moet je mensen eerst wakker maken

Marco Rietsnijder
5 jaren geleden

dank, voor uw krachtige en rake samenvatting.

De plannen – geen ideetjes, noch voorstellen – voorzien in tot 2050 950 milj. parasieten van de samenleving naar de EU te sturen. Alleen al uit Afrika, M.O. en Azie.

Plus dat de Europese belastingbetaler jaarlijks €15.000 aan iedere migrant moet besteden. Dat zijn burgers die een voorkeursbehandeling krijgen. Goede huisvesting, voeding, gezondheidszorg, scholing, banen en zakgeld.
Allemaal zaken die hulpbehoevenden onder ons in toenemende mate worden afgenomen dan wel geweigerd.

lees over dit project: Thomas Barnett, George Soros, Barbara Spectre, Sutherland, Juncker en Timmermans.
http://www.zerohedge.com/news/2015-09-27/george-soros-demands-eu-accept-1-million-refugees-costing-%E2%82%AC15-billion-year-foreseeab
http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/geostrategie/friederike-beck/wie-das-big-money-die-migrationskorridore-nach-europa-steuert-teil-i-die-international-migration.html
https://www.project-syndicate.org/commentary/rebuilding-refugee-asylum-system-by-george-soros-2015-09
http://www.statusquo-news.de/950-millionen-migranten-wiener-rechtsanwaeltin-ueber-koordinierte-invasion-und-meinungsterror/

Mike
5 jaren geleden

Of u dit bezwaarlijk vindt of niet – “alle bevoegdheden worden dadelijk over gedragen aan Brussel”
..
Democratisch gaat voor alles !! “eerst komt daarover een referendum” natuurlijk
..
Waarvan wederom de einduitslag al bij voorbaat vast staat
.
Allemaal eerlijk [door ons] geteld en echt Democratisch vast gesteld toch !!
………………………………………………………………………………..
……………………………………………………………………………………………………..

De Machthebber ziet na stemming het resultaat –en vertellen elkaar :
..
“wat een sukkels die Nederlanders – ze weten niet eens wat “Democratie – en Rechtstaat” in houdt.
.
Hitler is immers ook Democratisch gekozen.

stefan
Antwoord aan  Mike
5 jaren geleden

Zo begon het ook in 2005. Een stel apen werden de Baas in Brussel -wat totaal niets met democratie van doen had. Deze Apen zuigen de burgers lelke dag leeg -tot ze net nog te vreten hebben. Een soort Baal Goden in een nieuw jasje

.
Antwoord aan  Mike
4 jaren geleden

.

Marcel
5 jaren geleden

Als je de burger vraagt “Wat is democratie en Rechtstaat” ? Leg dit uit !!
.
Antwoord deze steevast. Daar leven we toch in !!
Dit is overigens geen uitleg maar laten we het goed rekenen
.
Jawel- maar wel met een hoop fraude -en voorrang voor de gegoede stand

Marco Rietsnijder
5 jaren geleden

@ Mike. In andere EU landen zijn de massa’s net zo afgestompt. Volgzame schapen. Interessant gegeven!

Kan hier alles mee te maken hebben:
O.a. ‘Operatie Mockingbird’ – CIA mediamanipulatie: http://carlbernstein.com/magazine_cia_and_media.php
Controle op, en massa manipulatie van, social Media – heeft alle aandacht van de globalisten:
http://www.theguardian.com/technology/2011/mar/17/us-spy-operation-social-networks

DE V.S. betaalt vele omroepen vooral in die landen die zij van binnenuit willen corrumperen. Ook in Nederland worden de omroepen en dagbladen gebruikt om de verkiezingen te beïnvloeden: Electioneering.
‘Soft Power’ infiltreren en exploiteren van de landen die het doelwit zijn.
These stations include Radio Free Europe’s/Radio Liberty’s Radio Farda http://www.opednews.com/articles/George-Soros-and-the-Neo-by-Wayne-Madsen-120427-138.html

A Soros foundation now runs CIA-created Radio Free Europe/Radio Liberty jointly with the U.S. and RFE/RL,
Apr. 30, ’94, President Clinton signed the Foreign Assistance Authorization Act, which established the Broadcasting Board of Governors to oversee all non-military U.S. foreign broadcasting services, including Radio Free Europe and Radio Liberty (RFE/RL). http://www.abovetopsecret.com/forum/thread663604/pg1

Subversieve (media-/propaganda-) netwerken in Europa: http://www.discoverthenetworks.org/viewSubCategory.asp?id=1237

“Er is in het Verenigd Koninkrijk een officieel overlegorgaan waarbij hoofdredacties van o.a. de BBC, The Financial Times en een hoop anderen op regelmatige basis contacten onderhouden met o.m. de Britse veiligheidsdiensten.
Ontkennen dat de Britse media het verlengstuk zijn van de Britse buitenlandse politiek is dan ook verloren moeite. De perikelen rond MH17 bewijzen dat trouwens nog maar eens overvloedig.” – Willy Van Damme
oud AIVD-‘bullebak’ Joustra n.b. leidt nu dat ‘onderzoek’ cq. ‘story telling operation’.

De VN Heilstaat, het 4de Rijk, dient om de bevolking te ketenen, de-humanisering is het code-woord. Een paar duivelse programma’s in uitvoering:

>”That’s why Project Cloverleaf was initiated, to allow commercial airlines to assist in releasing these chemicals into the atmosphere.” http://www.geoengineeringwatch.org/airline-mechanic-turns-whistleblower/

Ex government employee talks about Chemtrails, project Cloverleaf; bariumsalts, etc., opgenomen door ‘The Power Hour’ d.d. 14 mei 2007: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=udEtOc2IFO8

KLM en Transavia sproeien chemtrails https://www.youtube.com/watch?v=6e3dLMD7a58&feature=player_embedded
http://beforeitsnews.com/alternative/2012/10/project-cloverleaf-ex-government-employee-talks-about-chemtrails-2479620.html
Bill Gates, Monsanto, Chemtrails & Vaccines – The Critical Tie Points:
http://www.geoengineeringwatch.org/bill-gates-monsanto-chemtrails-vaccines-the-critical-tie-points/

“CFR Pushes End to Sovereignty at UN’s Doha Climate Summit – Promotes Global Warming/Climate Change Hoax as Hammer Tuesday, 04 December 2012
http://chemtrailsplanet.net/2012/12/07/council-on-foreign-relations-runs-us-policy-and-pushes-end-to-sovereignty/

**agenda 21 and global carbon tax.
Thus since then the administration signed an executive order to take over all climate change legislation.
the Monsanto/Climate Corporation merger group http://www.geoengineeringwatch.org/2014/11/

Ipv. te verslaan wat iedereen die een beetje oplet kan zien en horen; hebben de ’embedded’ hoernalisten van onze dagbladen, NOS en RTL dat alles genegeerd en gekozen de propaganda van de persvoorlichters van de Klimaatconferentie te verspreiden. Lobbyisten van de grootste vervuilers van de planeet hebben het verdrag gedicteerd. Uitroepen van de noodtoestand verbood demonstraties in Parijs.

Het Klimaatverdrag is ‘stealth’ TTIP en de VN-Heilstaat. Een fascistische coup.

https://www.techdirt.com/articles/20151219/02525233128/uk-government-has-secretly-created-huge-database-storing-details-about-citizens-private-lives-since-2000.shtml
Predictive Programming en de Human Microchipping Agenda.
http://uitdediepte.nl/?p=2867
http://www.rockefellerfoundation.org/blog/delivering-universal-health-coverage/
http://www.foresightfordevelopment.org/bibliozone/the-urban-poor
http://www.nrcombudsman.nl/artikel/2898/het-is-ingevoerd-alleen-staats-journalisten-mogen-hun-werk-nog-doen.html
https://haunebu7.wordpress.com/2015/12/20/deutsche-polizei-wird-zu-militaerisch-ausgeruesteter-armee/

U ziet, de VN Heilstaat staat al in de stijgers. Er wacht ons een totalitaire Wereldregering. Dit alles verpakt in Orwelliaanse Dubbelspraak. Met bedriegerlijke retoriek. van ‘duurzaamheid’, ‘vooruitgang’, ‘progressief’, ‘partnership’, ‘gelijkheid’, ‘vrede’, ‘orde’, ‘vrijheid’, ‘democratie’, ‘diversiteit’, etc.
Kamer misleiden en voorliegen, zie we dagelijks. Wordt geen punt van gemaakt

Wij kunnen elkaar hier wel informeren. Het gaat om de makke massa!
Stiglitz duidde dit haarscherp: ‘Voodoo-economics’.
Wij allen, de makke schapen, worden geofferd op het altaar van de geldgoden.

Maarten
5 jaren geleden

kamer -Verkiezingen van deze mijsjes en jangens – niet meer aan mee doen

,.,
4 jaren geleden

Wordt tijd dat er een nieuwe Roland Freisler op staat. Te beginnen bij dat stuk vuil Ratte

max
4 jaren geleden

wie moet dit doen -en waneer ?

,mex
4 jaren geleden

alleen het leger kan uitkomst brengen

EU dreigt democratisch gekozen rechtse regering Polen stemrecht te ontnemen

Politiek Den Haag een mand vol rotte appels