in ,

Stop de VVD asjeblieft: VVD-denktank voor verplichte inenting (denkt terug aan fake mexicaanse griep)

Ouders die weigeren hun kinderen in te enten tegen ziektes met blijvende gezondheidsschade handelen in strijd met het belang van hun kind. De mag dan „dwingend ingrijpen” door vaccinatie te verplichten.

Als de overheid niet dwingend ingrijpt, geeft ze ouders de gelegenheid „hun eigen overtuiging boven het belang en welzijn van hun kind(eren) te stellen.” Wanneer onomstotelijk vaststaat dat inenting schadelijke risico’s kan voorkomen, handelen ouders in strijd met artikel 247 van het Burgerlijk Wetboek, zo staat in het rapport. In artikel 247 staat onder meer dat ouders verantwoordelijk zijn voor het geestelijk en lichamelijk welzijn van hun kinderen.

Lees verder via Reformatorisch Dagblad.

 

Foto via Imaginary Museum Projects: News Tableaus


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Janneke
6 jaren geleden

Zullen we in onderstaande tekst het woord “inenting” eens vervangen voor borstvoeding? 😛

Als de overheid niet dwingend ingrijpt, geeft ze ouders de gelegenheid „hun eigen overtuiging boven het belang en welzijn van hun kind(eren) te stellen.” Wanneer onomstotelijk vaststaat dat BORSTVOEDING (inenting) schadelijke risico’s kan voorkomen, handelen ouders in strijd met artikel 247 van het Burgerlijk Wetboek, zo staat in het rapport. In artikel 247 staat onder meer dat ouders verantwoordelijk zijn voor het geestelijk en lichamelijk welzijn van hun kinderen.

Dus, hup, alle moeders verplicht aan de borstvoeding en vaders kunnen in veel gevallen óók borstvoeding geven (als zij hun borsten maar genoeg stimuleren) mocht de opbrengst bij moeders tegen vallen 🙂

Lucie
6 jaren geleden

Wat is dit voor een onzin,die kinderen die wel deze injectie hebben gekregen,worden toch niet meer ziek??
Waar maken ze zich dan druk om dat kinderen zonder inenting een gevaar zouden kunnen zijn.
Een heel groot gevaar is dat serum zelf,er zijn al zeer velen hierdoor ziek geworden of hebben chronische ziektes gekregen.
De mensen die niet willen dat hun kind deze gifcocktail krijgen ingespoten,moeten altijd meteen de vraag stellen,waarom men zo bang is dat hun kind nog ziek zou worden,terwijl ze toch ingeënt zijn.

“False Flag” Aanslag op Nederlandse trein- en metrostations dreigt

Selectie geneeskunde Groningen: ‘Vooral meisjes uit de hogere sociale klasse maken grote kans op toelating’